Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 016 kJ / 2 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 231,81 g |
Tuky | 133,15 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 470 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 5,75 g |
Sacharidy | 61,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JP1g
Moje poznámka
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JP1g
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 25 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 27 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 29 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 9 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 9 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 13 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
štěpánská omáčka z vepřového masa,
mrkev s hráškem na smetaně,
hrasek s mrkvi na smetane,
vepřové na smetaně,
omáčky z vepřového masa,
bratislavská kýta na smetaně,
stepanska omacka,
vepřové s mrkví,
dušená mrkev s hráškem na smetaně,
smetanová omáčka s hráškem,
mrkev na smetaně,
omáčka s mrkví a hráškem,
omacka s hraskem,
vepřové s hráškem,
smetanová omáčka s hráškem a mrkví,
mrkva s hráškem,
štěpánská vepřová kýta,
bratislavská vepřová plec,
bratislavska plec na smetane,
veprove na mrkvy
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
vývar,
zelenina kořenová,
cibule,
cukr krupice,
směs zeleninová mražená,
smetana ke šlehání,
ocet,
olej,
hořčice,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
tymián,
sůl
Komentáře (22)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Stručně tmavé omáčky :
Roštěná - dušený plátek roštěnky se sosem a dále
zadní maso dušené se stejným základem,ale jinou vložkou :
Znojemnská - s kys.okurkou
Štěpánská hovězí - s přidáním vařeného vejce
Španělsý ptáček - plněný vejcem,okurkou,slaninou.
a Bratislavská plec nepatří mezi tmavé omáčky a patří mezi smetanové omáčky jako je Svíčková a také Křenová,Koprová.
To jen tak.