Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 348 kJ / 2 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 236,58 g |
| Tuky | 111,29 g |
| Vláknina | 13,36 g |
| Cholesterol | 560 mg |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 28,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Hovadzie maso odblanime a nakrajame na rezne cca 1cm hrube. Pokorenime cerstvym drvenym korenim a dame rychlo opiect na olej.
Krok 2: Na drobno nakrajanu slaninku, cibulu, cesnak dame oprazit na olej a prelozime na velku panvicu a pridame zatiahute maso. Pridal som pohar dobreho cerveneho vina. Mne sa nechcel vyrabat vyvar z kosti a ani davat kocku co je tiez dakedy dobra nahrada ale som podlieval kupenym kvalitnym vyvarom. Pridal som cerstvu salviu a dali dusit na nizkom plameni zakryte a podlievali az do makka cca 2 hodiny. Mne chuti viac pomaly dusene lepsie (prejde chutami)ako z kuchty za chvilu hotove.
Krok 3: Hotove maso sme vybrali prelozili do zakrytej misky na teple miesto. Pridali sme lyzicu masla do omacky a pridali na platky nakrajane hriby. Dusili este asi tak 15 minut do makka. Servirovali s takou menej znamou pastou Cavatelli ktora je robena z krupice.
Zveřejněno 23. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí dušené na červeném víně se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMwp
Moje poznámka
Hovězí dušené na červeném víně se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YMwp
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 2 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 3 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 3 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 58 minutami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
boomgo před 2 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 4 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 5 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 6 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 8 hodinami
Tématické fráze:
dusene hovezi na vine,
žampióny na víně,
hovězí maso na červeném víně,
hovězí maso se žampiony,
maso na červeném víně s žampiony,
hovězí na červeném víně,
hovězí na žampionech a víně,
hovězí na vině a žampionech,
dusene zampiony,
hovadzie na vine,
hovězí maso s žampiony,
hovězí maso na víně se žampiony,
dusene hoavdzie maso,
hovadzie maso na vine,
maso na vine se zampiony,
těstoviny na červeném víně,
dusene hovězí maso na vine,
hovezi maso na cervenem vinu,
recept na hovězí se šalotkou a mrkví,
dušené hovězí maso recept
Suroviny:
maso hovězí,
žampióny,
víno červené,
vývar hovězí,
sůl,
pepř mletý,
šalvěj čerstvá,
cibule,
česnek,
slanina,
olej rostlinný,
máslo
Komentáře (19)
Samotný recept je krásný a hovězí s vínem je špica.Žampiony jsou dobré,ale volila bych spíš lesní houby,jsou výraznější, než žampiony.Tím neříkám,že je to špatné ,to vůbec ne!!No se mi to říká,když jich mám plný mrazák,že?
S tím nemám nic společného, není to reklama, jen pomoc kuchařinkám.
http://www.mala-italie.cz/food/0/0/2/25
Recept vypadá hodně jedle a ta příloha je krásná, tase mi taky moc líbí, nikde jsem to neviděla. Máš 9.bod