Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 379 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,80 g |
Tuky | 12,78 g |
Vláknina | 32,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 392,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj chleba - favorit č.1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Yp1
Moje poznámka
Můj chleba - favorit č.1
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Yp1
Nejnovější recepty
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno před 2 hodinami
Palačinky s jablky a křupavou drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka s čokoládovými kaštany
Přidáno před 17 hodinami
Arabská čočka se špenátem, paprikami a kořením
Přidáno 8. 9. 2025 06:02:58
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno 7. 9. 2025 14:52:41
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno 7. 9. 2025 14:46:30
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americké brambory pečené v tatarce
Martinka k. před 52 minutami
Cukety na plechu
Tajemnost před 1 hodinou
Zapečené brambory s cuketou a smetanou
Tajemnost před 1 hodinou
Cuketové placky s eidamem
Martinka k. před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Kajkajak před 2 hodinami
Nadýchané cuketové placky s balkánským sýrem a bazalkou
Martinka k. před 2 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ijanecka před 3 hodinami
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
vnukovar před 3 hodinami
Knedlo vepřo zelo podle Václava Friče
Kdyzjehlad před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
BohunkaB před 4 hodinami
Tématické fráze:
vláčný chléb,
pumpernickel recept,
vlacny chleba,
chlebové koření recept,
můj favorit,
domácí favorit,
konzistence těsta na chleba,
konzistence chlebového těsta,
tuhé těsto na chleba,
muj favorit c.1,
chleba ktery vydrzi vlacny,
chleba bez hnětení videorecept,
chleba videorecept,
můj nejlepší chleba č. 1,
sama doma recepty chleba z domací pekárny,
konzistence chleba,
chléb z pekárny videorecept,
je lepší na chleba řidší konzistence?,
chleba za 20 minut,
chleba z obyčejne hl mouky do pekárny
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
kmín drcený,
ocet,
brambory,
sůl,
cukr,
koření chlebové,
droždí čerstvé,
Komentáře (86)
Zkuste pro začátek tady tento rcp:
www.toprecepty.cz/recept/37772-levny-chleb-od-ladi-hrusky/
Mirka
Jinsi chleba mi uz ani moc nechutna ... snad jeste tak PUMPERNICKEL.
Zdravim!Mirka
Když je ale v receptu brambor víc (jako tady), sušenou směsí bych je nenahrazovala (aby recept vyšel). Brambora, oloupaná a nakrájená třeba na čtvrtiny (i menší), je v mikrovlnce uvařená za 2 minutky
http://clupmi.blog.cz
Alenko, těší mě, že Ti chleba chutnal. Škoda, že není fotečka
Na otázku, zda se tam může místo brambory dát bramborová kaše v prášku nedokážu odpovědět. Nemám s tím zkušenost, ale Cathleen by určitě poradila.
Ale myslím si, že to nebude zas tak velký problém uvařit ze dvě brambory. Jde to i v mikrovlnce a je to jen chvilinka. Já si uvařím těch brambor cca na dvě dávky a mám je v ledničce.
Jani R.: na kynutí ošatku nepotřebuješ (i když je lepší) stačí miska kulatého nebo podlouhlého tvaru, ppřípadně nějaká kameninová forma např. na vánočku
už to tisknu..to se nedá svítit..aj boda dám..mě na nějakém bodě nesejde..a lakomá..to teda nejsem ani omylem
jo..a ta poslední fotka..ta je přímo k sežr..í