Moje kyselice s hlívou ústřičnou
Kyselice s hlívou ústřičnou je lahodná polévka, která zahřeje a potěší každého milovníka hub. Jemná krémová chuť, špetka kyselosti a aromatická hlíva promění jednoduchý recept v pravou domácí lahůdku.
Suroviny pro 3 litry
3litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 704 kJ / 646 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,60 g | 
| Tuky | 2,96 g | 
| Vláknina | 22,16 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 42 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 134,60 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Moje kyselice s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGoK
Moje poznámka
					
				
Moje kyselice s hlívou ústřičnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EGoK
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							valašská kyselice se zakysanou smetanou, 
						
						
							houbová kyselice, 
						
						
							zelnacka s hlivou, 
						
						
							zelnačka s hlívou ústřičnou, 
						
						
							zelná polévka s hlívou ústřičnou, 
						
						
							valašská kyselica se zakysanou smetanou, 
						
						
							houbová kyselica, 
						
						
							salát z kysého zelí, 
						
						
							houbová polévka s hlívou, 
						
						
							kyselo s hlívou, 
						
						
							zelná polévka s hlívou, 
						
						
							polévka z hlívy ústřičné se smetanou, 
						
						
							bílá polévka z hlívy ústřičné, 
						
						
							kysaná polévka s hlívou ústřičnou, 
						
						
							kysane zelí s hlivou, 
						
						
							polévka z hlívy ústřičné a kysaného zelí, 
						
						
							zelná polévka s květákem, 
						
						
							zelnice s hlivou, 
						
						
							recepty maso s hlívou ústřičnou gastro, 
						
						
							polévka kyselica s hlívou ústřičnou recepty
						
					
						Suroviny:
						
							zelí bílé, 
						
						
							cibule, 
						
						
							brambory, 
						
						
							smetana zakysaná, 
						
						
							jablko, 
						
						
							rajče, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							paprika sušená pálivá, 
						
						
							česnek, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							jalovec, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							hlíva ústřičná sušená, 
						
						
							cukr, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							máslo, 
						
						
							sůl
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (31)
Nic méně žádná matlanice, jak píše Aple to není a je to snad vidět na fotce
pekny den
netreba hned pisat nabubrelo a dehonestujuco...uzivatelia z toho budu viac popoudeni a akakolvek rada sa minie ucinkom.
výbušná: nemůžu si pomoct, mě to přijde nepraktické, zahušťovat systémově dvakrát. Když se "utnu" a je to řidší než chci, tak tomu rozumím, je to rychlejší než dodělávat jíšku.
A ochuzení bych se nebála, je tam poctivých 400 g zakysanky