Jehněčí na česneku a bylinkách se zapečeným bramborovým pyré
Jehněčí pečeně v bylinkách s vinnou omáčkou a bramborovým pyré uspokojí i velmi náročné hosty, ale zvládnout se dá snadno. Podstatné jsou kvalitní suroviny! K dokonalosti podávejte s červeným vínem.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 149 kJ / 4 099 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 221,76 g |
| Tuky | 301,03 g |
| Vláknina | 15,74 g |
| Cholesterol | 858 mg |
| Sodík | 5,60 g |
| Sůl | 13,84 g |
| Sacharidy | 44,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na česneku a bylinkách se zapečeným bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w22g
Moje poznámka
Jehněčí na česneku a bylinkách se zapečeným bramborovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w22g
Nejnovější recepty
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 6 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 8 hodinami
Kari korma
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč linecký s tvarohem a jablky - i pro CRISP
Wilma před 7 minutami
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 57 minutami
Maminčiny palačinky
kimlo před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 1 hodinou
Polévka šup-šup
Danulka52 před 2 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 2 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 4 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 4 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 4 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 4 hodinami
Tématické fráze:
jehnecí pecene,
jehnecí pecene,
naložené jehněčí,
jak naložit jehněčí maso,
jehněčí hřbet na česneku,
jak nalozit jehneci,
naložení jehněčího masa,
naložené jehněčí maso,
naložené jehněčí maso recept,
skopový hřbet recept,
pečené jehněčí na víně,
bylinky na jehněčí maso,
jehněčí na česneku,
nakladaný jehněčí hřbet,
naloženi jehneci kyty,
nakladane jehneci,
jak naložit skopové maso,
jak naložit jehneci kytu,
jehněčí plec na česneku,
jehněčí hřbet na rozmarýnu
Suroviny:
maso jehněčí,
kotleta jehněčí,
rozmarýn,
koření nové koření,
slanina gazdovská,
bobkový list,
cibule červená,
česnek,
vývar hovězí,
víno červené,
sůl
Komentáře (14)
Posílám bodík