Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku)
Hovězí srdce je neprávem opomíjený kousek masa – jemné, šťavnaté a s plnou chutí. Uvařené doměkka v papiňáku s restovanou cibulkou a podávané s lehce nasládlým kedlubnovým zelím vytváří pokrm, který spojuje tradici s jednoduchostí.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 561 kJ / 1 568 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 23,06 g | 
| Tuky | 128,09 g | 
| Vláknina | 34,75 g | 
| Cholesterol | 105 mg | 
| Sodík | 2,66 g | 
| Sůl | 6,88 g | 
| Sacharidy | 66,89 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kz2G
Moje poznámka
					
				
Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím (srdíčko je z papiňáku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kz2G
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 4 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							jak dlouho vařit hovězí srdce, 
						
						
							jak dlouho vařit vepřove srdce v papináku, 
						
						
							jak dlouho se vari hovezi srdce, 
						
						
							hovezi srdicko, 
						
						
							hovězí srdce recept, 
						
						
							jak vařit hovězí srdce, 
						
						
							jak dlouho se vaří srdce, 
						
						
							jak dlouho varit srdce v papinaku, 
						
						
							vařené hovězí srdce, 
						
						
							hovězí srdce doba vaření, 
						
						
							doba vaření srdce, 
						
						
							hovězí srdce, 
						
						
							recepty na hovězí srdce, 
						
						
							hovězí srdce recepty, 
						
						
							co se vari z hoveziho srdce, 
						
						
							doplněné dušenými houbami, 
						
						
							vařit hovězí srdce, 
						
						
							jak dlouho se vaři v papinaku srdce, 
						
						
							hovězí na cibulkách, 
						
						
							vepřové srdce doba varu
						
					
						Suroviny:
						
							srdce hovězí, 
						
						
							zelenina kořenová, 
						
						
							libeček, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							voda, 
						
						
							srdce hovězí, 
						
						
							slanina uzená, 
						
						
							cibule, 
						
						
							bujón, 
						
						
							voda, 
						
						
							kedlubna, 
						
						
							slanina, 
						
						
							jablko, 
						
						
							ocet, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (10)