Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Tento recept využívá pomalý hrnec, který umožňuje masu dokonale změknout a spojit se s chutěmi koření a zeleniny. Výsledkem je luxusní a lahodné jídlo, které se doslova rozplývá na jazyku.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 739 kJ / 894 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,09 g |
Tuky | 55,20 g |
Vláknina | 22,92 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 47,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
Moje poznámka
Dušená telecí líčka se zeleninovým pyré (v pomalém hrnci)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WvoW
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 5 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 15 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
hovězí líčka v pomalém hrnci,
hovězí líčka na víně s kořenovou zeleninou,
pomalý hrnec lidl,
video recepty na pomalý hrnec lidl,
hovězí líčka paulus,
pomalý hrnec líčka,
recept na hovězí líčka se zeleninou,
hovězí líčka na víně v pomalem hrnci,
teleci licka,
hovězí líčka pomalý hrnec,
lidl pomaly hrnec,
telecí líčka video,
jaké víno k telecím líčkům,
hovězí líčka na červeném víně,
líčka na víně paulus,
přiloha k hovězím líčkům,
hovězí líčka roman paulus,
líčka pomalý hrnec,
hovězí líčka recept paulus,
hovězí líčka na víně paulus
Suroviny:
líčka telecí,
celer,
mrkev,
petržel,
cibule,
cuketa,
víno červené suché,
bujón gelový,
protlak rajčatový,
bobkový list,
koření nové koření mleté,
tymián,
rozmarýn,
olej,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (26)
"Autorem receptu je pan Roman Paulus"
Opravdu?
R. Paulus patří k propagátorům (je jich fffčíl jako žížal po dešti) používání pracně připravovaných consommé. Obávám se, že nějaký prefabrikát, natož gelový!!! by nepoužil…
No, ale třeba už ho LIDL přetvořil k obrazu svému…