Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 805 kJ / 1 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,38 g |
Tuky | 130,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 0,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwGB
Moje poznámka
Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MwGB
Nejnovější recepty
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 13 hodinami
Jahodové noky s čokoládou
Přidáno před 15 hodinami
Žampiónová směs s mrkví a fazolemi
Přidáno před 19 hodinami
Meruňkový nákyp
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládový piškot
Monkrizova před 14 minutami
Čočka na kyselo
Paion před 48 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
brtna před 52 minutami
Jednoduché punčové řezy
Koffi před 1 hodinou
Rychlá omáčka z mletého masa na špagety
HancaSvarc před 1 hodinou
Vepřové steakové plátky v troubě
Marylka před 1 hodinou
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
Kakoska před 1 hodinou
Květák pečený s bramborami a slaninou v jednom pekáčku
limosek před 2 hodinami
Výpečky z vepřového kolene
Pedros před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso na hříbkách,
kotleta na hribkach,
vepřové plátky na hříbkách,
veprova kyta na hribkach,
vepřové kotlety na hříbkách,
hovězí na hříbkách,
kotlety na hříbkách,
vepřová kotleta na hříbkách,
vepřova panenka na hřibkach,
na hříbkách,
vepřový plátek na hříbkách,
maso na hříbkách,
vepřová kýta na houbách,
dušené na hříbkách,
dusene veprove na hribkach,
veprova krkovice na hribkach,
veprove platky s horcici,
dušené maso na hříbkách,
vepřové na hříbkách s rýží,
vepřový plátek s hořčicí
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
hořčice dijonská,
olej,
cibule,
bujón hovězí,
pepř mletý,
koření nové koření,
pepř celý,
mouka hladká,
vývar,
hříbky sušené,
slanina anglická,
cibule,
olej
Komentáře (30)
Dijonskou jsem nešetřila, raději jsem míň solila.
a mimochodem..v sekci "co dnes uvařit" máš to foto eště hezčí