Marinované, pomalu pečené jehněčí
Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté, křehké a to díky dobře okořeněné marinádě.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 588 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,34 g |
Tuky | 144,68 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 936 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,66 g |
Sacharidy | 53,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované, pomalu pečené jehněčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXpX
Moje poznámka
Marinované, pomalu pečené jehněčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXpX
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 1 hodinou
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 20 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Tajemnost před 30 minutami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 32 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 33 minutami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 40 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 1 hodinou
Dýňová polévka
BublinaF před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Pečená dýně
Agliooglio před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečený jehněčí krk,
marinovane jehneci,
pečené jehněčí koleno,
pomalu pečené skopové,
jehneci pecene,
pečene jehněci,
jehněčí na ohni,
pomalu pečený jehněčí hřbet,
skopové maso pomalu pečeně,
naložené jehněčí,
vyborne jehněči,
pomalu pecena jehneci kyta,
pomalu pecene skopove maso,
jehneci recepty,
marinada na skopovy zebra,
pečené skopové dle vanka,
pečené skopové maso marináda,
marinování jehneciho,
pečené naložené jehněčí,
jnehneci marinovane
Suroviny:
maso jehněčí,
koření hřebíček,
jalovec,
skořice mletá,
koření nové koření mleté,
římský kmín mletý,
koriandr sušený,
kardamom,
med,
omáčka teriaky,
česnek,
šťáva citronová,
olej olivový,
sůl,
pepř drcený
Komentáře (23)
Spagetko, dekuji za odkaz..
Rebi, to jsi muj clovek, ja take nejradeji dlabu rukama..vic pak chutna..