Provensálská pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 564 kJ / 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,58 g |
Tuky | 81,59 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 403 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 7,61 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2010 04:47
19. 3. 2009 16:00
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 6 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 7 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 8 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 14 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 4 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 5 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 5 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 5 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Jak na domácí křupavé cini minis z tortilly: Snadná a rychlá snídaně voní skořicí a připravená je v cukuletu
Další recepty
Tématické fráze: provensálská kuchařka opecena bageta opecene bagety pomazánka na opečené bagetky provensálská pomazánka na bagety provencálská pomazánka opečená veka pomazánka s opečenou vekou pomazanka na opecenou veku pomazánka do baget provensálská bageta pomazánka olivy provensálské koření pomazánka na opečenou bagetu recepty z oliv veky a bagety provencálská dýně recepty pomazanka do kureci bagety pomazanka cesnek provensalske pomazánka z lučiny a černých oliv
Suroviny: lučina, máslo, česnek, olivy černé, sůl, koření oregáno
Provensálská pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xB3
2 názory