Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výborná bavorská buchta se skořicí

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

7. 2. 2010 06:30

Suroviny pro 12

12

Nutriční hodnoty

Energie19 311 kJ / 4 615 kcal
Bílkoviny107,10 g
Tuky133,04 g
Vláknina26,35 g
Cholesterol 617 mg
Sodík 3,45 g
Sůl8,56 g
Sacharidy734,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

1 hrnek = 237 ml

1/3 hrnku = 79 ml

plech 32x23x5 cm, 36x27x5 cm

Zdroj: Bread Machine Magic, Linda Rehberg & Lois Conway, Irene’s Bavarian Coffee Cake

Toto těsto je univerzální, vhodné na buchty a koláče. Výborně se s ním pracuje, je měkkoučké a křehoučké.

Smetana s cukrem vytvoří karamel a buchta překrásně provoní celý byt. Buchta není žádná krasavice, ale je to dobrota a děti ji přímo zbožňují.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana64

7. 2. 2010 15:00

uloženo k vyzkoušení, milujeme skořici. :-8
Jen pro upřesnění, hrnek je myšlen 250 ml= 1/4 litr? :-?

vybusna vybusna

7. 2. 2010 13:38

ja by som povedala hladku, ale to usudzujem len z tohto...hladku muku dostat v kazdom jednom obchode....ale polohrubu len vo velkych marketoch....hrubu som ani nevidela..takze ja osobne si vozim muku zo slovenska...aj kvoli tomu, ze v mojich obchodoch blizko mna ju nedostat a je omnoho lacnejsia ako v bavorsku

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 2. 2010 13:31

yanull no, mne by ta mouka taky zajímala. Co myslíš, hladkou?:-?

pipre pipre

7. 2. 2010 12:12

:-p:yes:9.

Bibinka Bibinka

7. 2. 2010 12:00

Jitkab, to vypadá na velkou dobrotu a všechno zalit šlehačkou, ňam,ňam, možná by mi to chutnalo, byť jsem masožravá;-) Bodík ti letííí:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 2. 2010 11:54

:yes::yes:

cardanka

7. 2. 2010 11:53

To vypadá chutně:-pukládám k vyzkoušení a 7.bodík:yes::-K;-)

Ivina Ivina

7. 2. 2010 11:52

Už jsem si to uložila a brzy vyzkouším,tyto moučníky já můžu.:yes:

Irrena Irrena

7. 2. 2010 09:45

Další bodík:yes: a určitě vyzkouším až přijede syn, on něco takového miluje.:-D

sebena sebena

7. 2. 2010 08:55

Přidávám bodíka a určitě vyzkouším, vypadá to fakt dobře:-p:yes:

michsamant michsamant

7. 2. 2010 07:39

:-p:yes:

yanull yanull

7. 2. 2010 06:40

Láká mě vše, co voní skořicí a tak tuto buchtičku velmi brzy vyzkouším, nyní posílám první bodík. :yes::-p Mám Jitko dva dotazy: Jaká mouka by byla vhodná? Hladká nebo polohrubá? Já vím, že v USA máte jeden druh, ale my si můžeme vybrat :-) a pak jak velkou máš formu? Je asi menší než klasický plech, že? Děkuji za odpovědí a zdravím do zámoří :-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cuketová buchta se skořicí výborná buchta buchta z cukety se skořicí buchta ze sušeného mléka kolik je 1/3 litru výborná buchta z domácí pekárny sypání na buchtu převod sušeného droždí na čerstvé buchta s pudinkem a skořici skořicová buchta výborná buchta z rebarbory přepočet droždí cuketová buchta s pudinkem prevod litru na kila domácí pekárna buchta cuketový koláč se skořicí prevod litry na kila výborná buchta z pekárny kolik je 1/3 z litru buchta se smetanou a skořicí

Suroviny: mléko, voda, vejce, mouka hladká, sůl, máslo, cukr, droždí sušené, cukr písek, skořice, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Výborná bavorská buchta se skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VAwo