Suroviny
Porce: 16 větších
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 619 kJ / 4 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,68 g |
Tuky | 179,16 g |
Vláknina | 44,00 g |
Cholesterol | 399 mg |
Sodík | 807 mg |
Sůl | 1,81 g |
Sacharidy | 572,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebánky se škvarkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p84y
Moje poznámka
Chlebánky se škvarkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p84y
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 3 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 4 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 13 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenátová polévka
brtna před 1 hodinou
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 1 hodinou
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 1 hodinou
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 2 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 2 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 3 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 4 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 5 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 5 hodinami
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 5 hodinami
Tématické fráze:
chlebánky- upect,
recepty se škvarkama,
peceme se skvarkama,
peceme ze skvarkama,
nejlepší chlebánky,
škvarkové chlebánky,
salamove chlebanky,
recept se škvarkama,
škvarkový chleba,
recept na chlebánek slaný,
chleba se sádlem a škvarky,
malej ze škvarkama,
skvarkovy chlebanek,
chleba se škvarkma,
muffiny se škvarkama,
housticky se skvarkama,
chléb se škvarky,
chleba se škvarky,
chlwba se škvarkama,
se škvarkama
Suroviny:
škvarky,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
vejce,
droždí,
mléko,
sůl
Komentáře (3)