Suroviny
Porce: 16 větších
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 619 kJ / 4 450 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,68 g |
| Tuky | 179,16 g |
| Vláknina | 44,00 g |
| Cholesterol | 399 mg |
| Sodík | 807 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 572,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebánky se škvarkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p84y
Moje poznámka
Chlebánky se škvarkama
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p84y
Nejnovější recepty
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 1 hodinou
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 3 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 6 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 7 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 8 hodinami
Kari korma
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cop s jablečno-kokosovou náplní
Wanilor před 44 minutami
Maminčiny palačinky
kimlo před 1 hodinou
Jablkové hrnkové lívanečky
Kristina1 před 1 hodinou
Polévka šup-šup
Danulka52 před 2 hodinami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 2 hodinami
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 3 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 3 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 3 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 4 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 5 hodinami
Tématické fráze:
chlebánky- upect,
recepty se škvarkama,
peceme se skvarkama,
peceme ze skvarkama,
nejlepší chlebánky,
škvarkové chlebánky,
salamove chlebanky,
recept se škvarkama,
škvarkový chleba,
recept na chlebánek slaný,
chleba se sádlem a škvarky,
malej ze škvarkama,
skvarkovy chlebanek,
chleba se škvarkma,
muffiny se škvarkama,
housticky se skvarkama,
chléb se škvarky,
chleba se škvarky,
chlwba se škvarkama,
se škvarkama
Suroviny:
škvarky,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
vejce,
droždí,
mléko,
sůl
Komentáře (3)