Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 442 kJ / 2 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,33 g |
| Tuky | 45,52 g |
| Vláknina | 18,28 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 188 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 452,04 g |
Postup přípravy
Pohlídáme závěrečné pečení, bochník stačí péct 40-45min.
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový chlebíček s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnPl
Moje poznámka
Bramborový chlebíček s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnPl
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 4 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 19 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 22 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 22 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 1 hodinou
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 2 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 2 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 4 hodinami
Kapří hranolky
loing před 13 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 14 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 14 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečený chlebíček,
voňavé pečení s vanilkou,
hnětací háky na tuhé těsto,
bramborový chlebíček sladky,
zbylé vařené brambory,
recepty z bramborového těsta,
bramborový bochník sladký,
bramborovy,
pečení ze sladkého kynutého těsta
Suroviny:
voda,
brambory,
vejce,
tuk,
cukr,
cukr vanilkový,
šťáva citronová,
koření voňavé pečení s vanilkou,
mouka hrubá,
mouka polohrubá,
droždí,
rozinky
Komentáře (22)
Spíš bych to pekla v té formě a na plechu, bramborami těsto stáním (čekáním na vykynutí) zřídne.