Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 442 kJ / 2 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,33 g |
Tuky | 45,52 g |
Vláknina | 18,28 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 452,04 g |
Postup přípravy
Pohlídáme závěrečné pečení, bochník stačí péct 40-45min.
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový chlebíček s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnPl
Moje poznámka
Bramborový chlebíček s vanilkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xnPl
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 3 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 57 minutami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 1 hodinou
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 2 hodinami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 2 hodinami
Vepřové na způsob golubců
samsi před 4 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 13 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 15 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 16 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 19 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 20 hodinami
Tématické fráze:
pečený chlebíček,
voňavé pečení s vanilkou,
hnětací háky na tuhé těsto,
bramborový chlebíček sladky,
zbylé vařené brambory,
recepty z bramborového těsta,
bramborový bochník sladký,
bramborovy,
pečení ze sladkého kynutého těsta
Suroviny:
voda,
brambory,
vejce,
tuk,
cukr,
cukr vanilkový,
šťáva citronová,
koření voňavé pečení s vanilkou,
mouka hrubá,
mouka polohrubá,
droždí,
rozinky
Komentáře (22)
Spíš bych to pekla v té formě a na plechu, bramborami těsto stáním (čekáním na vykynutí) zřídne.