Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 822 kJ / 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,20 g |
| Tuky | 1,30 g |
| Vláknina | 19,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,01 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medové kuřecí čtvrtky na peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo06
Moje poznámka
Medové kuřecí čtvrtky na peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo06
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 4 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 12 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 13 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka II
Sojkal před 46 sekundami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 44 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 1 hodinou
Uherská pěna
Daami před 2 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 4 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 4 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky recepty,
kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky na zelí,
kuřecí čtvrtky na grilu,
kuřecí čtvrtky recept,
jak dlouho péct kuře,
kuřecí čtvrtky na gril,
jak pec kureci ctvrtky,
kuřecí čtvrtky recepty s kyselem zeli,
kure potrene medem,
jak péct kuřecí čtvrtky,
jak dlouho se pečou kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky jak dlouho péct,
jak dlouho pečeme kuřecí čtvrtky,
recept na kuřecí čtvrtky,
kuřecí ctvrtky s medem,
medová šunka,
pečeme kuřecí čtvrtky,
jak dlouho pečeme kuře
Suroviny:
zelí kysané,
kuře čtvrtky,
žampióny,
šunka sušená,
koření grilovací,
med
Komentáře (9)
+