Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 422 kJ / 340 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,68 g |
| Tuky | 7,86 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 117 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 49,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tlačenku obalíme v trojobalu a smažíme jako řízky do zlatova.
Krok 2: Uvařené brambory rozšťoucháme se škvarkama, dochutíme solí.
Krok 3: Posypeme smaženou cibulkou nebo podáváme s kyselým okurkem.
Zveřejněno 12. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízek z tlačenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XgO
Moje poznámka
Řízek z tlačenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XgO
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 13 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 13 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 14 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 15 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 17 hodinami
Tématické fráze:
smažená tlačenka,
tlačenka jako řízek,
řízky z tlačenky,
tlačenka v trojobalu,
obalovaná tlačenka,
úprava hlívy ústřičné,
tlačenky,
řízky s tlačenky,
uprava tlacenky,
tlačenka smažená,
recept na tlačenku,
rizek z domácí tlačenky,
tlačenka vtrojobalu,
smazena tlacenka recept,
hlíva ustřičná uprava,
tmavá tlačenka,
tlačenka jako řízek recept,
tlačenka recepty na úpravu,
vaření tlačenky,
obalovaná hlíva ústřičná
Suroviny:
tlačenka,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
brambory,
škvarky,
sůl,
cibule,
sádlo
Komentáře (13)
No, když dobře obalíte (viz mé fotto) tak si ani neprskne
A co se chuti týká, máte recht... Nakonec, co lze očekávat od obalovaného, kořeněného, uvařeného masa, že?
Ale jíst se to dá... Budu muset zopakovat
Opravdový řízek je řízek