Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 304 kJ / 3 897 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,54 g |
Tuky | 177,73 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 148 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 497,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláčovo-vánočkové těsto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VA1z
Moje poznámka
Koláčovo-vánočkové těsto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VA1z
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 7 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 7 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 7 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 8 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 8 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 9 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 10 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 10 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 10 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 10 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 10 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 11 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 12 hodinami
Tématické fráze:
vánočkový věnec,
litá vánočka,
honzovy buchty recept,
čerti z vánočkového těsta,
vánočková forma,
čert z vánočkového těsta,
věnec z vánočkového těsta,
vanočkové těsto z pekarny,
vánočkové těsto v domácí pekárně,
vánočkový čert,
vanočkove těsto z domaci pekarny,
vánočková buchta,
vanockove testo do pekarny,
honzovy buchty z domácí pekárny,
domaci pekarna-honzovy buchty,
vánočkové těsto do domácí pekárny,
výrobky z vánočkového těsta,
litá vánočka do formy,
z vánočkového těsta,
recept na vánočkové knedle
Suroviny:
mléko,
droždí,
cukr,
cukr moučkový,
žloutek,
olej,
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
sůl,
kůra citronová
Komentáře (14)
Manželka zase pokud dělá těsto klasicky, t.j. ručně, byť za pomocí nějaké mechanizace, tak zase jiné než lisované droždí nepoužívá. Instantní se jí také nějak neosvědčilo.