Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 099 kJ / 741 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,51 g |
| Tuky | 2,72 g |
| Vláknina | 10,64 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 166,23 g |
Postup přípravy
Krok 1: Krupici s cukrem rozmícháme ve vodě a necháme chvíli bobtnat.
Krok 2: Pak ji vaříme za stálého míchání asi 8 minut.
Krok 3: Přendáme do mísy na šlehání, přidáme nastrouhanou kůru z celého citronu a i šťávu z citronu, propasírovane ovoce či zavařeninu a šleháme tak dlouho, az kaše nabyde a vystydne.
Krok 4: Tuto pěnu naplníme do hlubších talířků a ozdobíme ovocem, kompotem.
Zveřejněno 15. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krupicová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLjg
Moje poznámka
Krupicová pěna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XLjg
Nejnovější recepty
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 2 hodinami
Losos s hráškovým pyré
Přidáno před 4 hodinami
Marinovaný pečený bůček, špekové knedlíky, restované zelí a silná omáčka z výpeku
Přidáno před 6 hodinami
Krémová rychlá rajčatová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s mini mozzarellou a cherry rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Kapr v listovém těstě s peperonatou
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 13 minutami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 1 hodinou
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 1 hodinou
Domácí houstičky
Vratis před 1 hodinou
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 1 hodinou
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 1 hodinou
Salátový losos
Kajkajak před 1 hodinou
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 1 hodinou
Bublanina
pesskecupem před 2 hodinami
Nepečený dort s tvarohem a ovocem
[email protected] před 2 hodinami
Tématické fráze:
krupicová kaše s tvarohem,
krupicová kuše recept,
krupicovy mousse,
diskuse k delene strave,
ovocná pena z krupice,
kam patri tvaruzky u delene stravy,
nové recepty k dělené stravě,
krupicová kaše dělená strava,
krupicovo tvarohové flameri,
jak opravit kysele jidlo,
kaše nabyde,
dr, krupicova,
recept na krupicovou pěnu,
citronová kůra v dělené stravě,
pěna na jidla,
moučník krupicová pěna
Suroviny:
voda,
krupice,
citron,
cukr,
protlaku z čerstvého ovoce
Komentáře (9)
Tady se mi líbí, že když se jeden ukecne, tak má po dobu do dalšího komentáře možnost svůj přežblept opravit...
Taky jsem si říkal, že vás třeba z vašeho omylu vyvede sunny.sofi: která se tu dělené stravě věnuje...
Takže, milá babko
Jen pro zajímavost:
sterilovaná rajčata, zahřívané sýry, tepelně upravené ryby a maso = zvířátka
syrová rajčata, tvaroh, kyselé ryby a tatarák = neutrální
Salámy!!! = neutrální
A věřte mi, funguje to! Bych o tom mohl napsat elaborát...
Na jídlo jsem měl osůbku, které dělá dobře dělená strava; uvařil jsem tedy z vody, z citronu dal jenom kůru přidal kus másla a obarvil borůffkama. Bylo to fajne