Těstoviny houbaře
Zaslouženou odměnou pro úspěšného houbaře bude jistě tato skvělá večeře. Těstoviny a jemnou omáčku z hub, šunky a smetany, dochucenou výraznou nivou, můžete zapéct v troubě nebo jen podávat přelité omáčkou na talíři. Výsledek bude vždy chutný a voňavý.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 696 kJ / 3 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,50 g |
| Tuky | 124,50 g |
| Vláknina | 14,50 g |
| Cholesterol | 433 mg |
| Sodík | 5,33 g |
| Sůl | 12,93 g |
| Sacharidy | 381,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny houbaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/16wV
Moje poznámka
Těstoviny houbaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/16wV
Nejnovější recepty
Výpečky se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Svatomartinská stehna
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 12 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 7 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 7 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 7 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 7 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 7 hodinami
Utopenci
magdalenka před 7 hodinami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 7 hodinami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 7 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Ellisska před 8 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
BinaSa před 8 hodinami
Tématické fráze:
nezapečené těstoviny,
přání houbaři,
vepřové maso podle houbařů ,těstoviny,
houbař recept,
houbařovi recepty,
houbař recepty
Suroviny:
těstoviny,
tuk,
šunka,
smetana,
sýr niva,
cibule,
houba hřib,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (6)