Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 382 kJ / 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,08 g |
Tuky | 17,20 g |
Vláknina | 13,43 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá houbovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w07m
Moje poznámka
Jednoduchá houbovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w07m
Nejnovější recepty
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý Lotus cheesecake s lyofilizovanými jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno 14. 6. 2025 15:01
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno 14. 6. 2025 14:02
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno 14. 6. 2025 12:28
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 2 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 3 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 5 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 7 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 8 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 9 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 9 hodinami
Tématické fráze:
houbovka,
houbovka recept,
houbovka bez masa,
houbovka z mražených hub,
nejlepší houbovka,
nejjednodussi houbova polevka,
houbová omáčka z mražených hub,
jednoduchá smaženice,
domácí houbovka,
bílá houbovka,
houbovka na kyselo,
jednoducha houbová omáčka,
recept houbovka,
co uvarit z mrazenych hub,
houbovka nakyselo,
jak uvařit houbovku,
dietní houbovka,
jednoducha houbova polevka,
jednoducha houbova polevka,
houbovka polévka
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
houby,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř
Komentáře (8)