Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 442 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 7,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08p3
Moje poznámka
Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/08p3
Nejnovější recepty
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 23 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 13 minutami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 59 minutami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 1 hodinou
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 1 hodinou
Zelná pečeně
radekfiala před 1 hodinou
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 1 hodinou
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 2 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
vakl1 před 3 hodinami
Bábovka z pudinku
Routeu před 4 hodinami
Tématické fráze:
okoun nilský recept,
okoun nilsky,
nilsky okoun,
okoun nilsky recepty,
recept okoun,
nilský okoun recept,
okoun recept,
recept okoun nilský,
vokoun ryba,
okoun recepty,
nilský okoun recepty,
citronová omáčka k rybě podle polreicha,
okoun,
okoun na másle,
vokoun recept,
recept nilský okoun,
okounek nilský,
citronová omáčka k rybě,
recepty okoun nilsky,
vokoun recepty
Suroviny:
okoun nilský,
ghee,
tymián,
sůl hrubá,
citron,
vejce,
pórek,
máslo,
rama cremefine
Komentáře (6)