Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 20 min

140 min (120 min příprava + 20 min tepelná úprava)

24. 3. 2010 22:50

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie442 kJ / 106 kcal
Bílkoviny8,68 g
Tuky7,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

... a zase ten "vokoun". Ryby jsou přece zdravé. Okoun 100 x jinak a vždy ...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hana

6. 12. 2013 18:17

jarek:přesně tak! Kuchařské barbarství! :-)

jarek

23. 12. 2012 13:38

ryba má maso s vysokým podílem vody, zbavovat se jí dvě hodiny před vařením nasolením je barbarství, používat na omáčku Ramu je zhovadilost, fuj, ryba se solí na pánvi a na omáčku doporučuji přepuštěné máslo

yanull yanull

25. 3. 2010 08:43

Rybky mám ráda v každé podobě, včetně sardinek:-p "vokouna" bych si také dala, o tom žádná ;-), ani by mi nevadilo, kdybych díky fosforu "svítila" takže další bod míří z Vysočiny do Brna :yes: :-)

Jancza

25. 3. 2010 00:21

:-p:yes:

michsamant michsamant

24. 3. 2010 23:45

:-)):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: okoun nilský recept okoun nilsky nilsky okoun okoun nilsky recepty recept okoun nilský okoun recept okoun recept recept okoun nilský vokoun ryba okoun recepty nilský okoun recepty citronová omáčka k rybě podle polreicha okoun okoun na másle vokoun recept recept nilský okoun okounek nilský citronová omáčka k rybě recepty okoun nilsky vokoun recepty

Suroviny: okoun nilský, ghee, tymián, sůl hrubá, citron, vejce, pórek, máslo, rama cremefine

TopRecepty.cz

Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/08p3