Postup přípravy
Já k tomu dělám americké brambory...
Zveřejněno 29. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice na skořici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8og
Moje poznámka
Krkovice na skořici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z8og
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 8 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 12 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 16 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 6 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 6 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 10 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 11 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 12 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 12 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 13 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 13 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 14 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprove na skorici,
krkovice recept,
vepřové maso na skořici,
krkovice na mrkví,
krkovička recept,
krkovice recepty,
maso se skořicí,
recepty z krkovičky,
recepty z krkovice,
marcy1512,
na skořici,
vepřova krkovice s mrkví,
skořice recepty,
krkovice s mrkví,
vepřová krkovice recepty se skořicí,
recept krkovice s jablky,
krkovice s jablky,
krkovice,
vepřové maso s mrkví a skořicí,
recept z krkovicky
Suroviny:
krkovice vepřová,
mrkev,
jablko,
skořice,
smetana,
jíška světlá instantní,
žampióny,
sůl,
pepř,
máslo,
masox
Komentáře (7)
Když jsem si přečetla dobu pečení,maso jsem raději nenaklepávala.Měla jsem 4 silnější plátky,na každý jsem použila 1 mrkev(asi 10-11 silnějších koleček)a 1/4 nakrájeného jablka bez slupky.Nepoužila jsem masox,nahradila jsem kostkou zeleninového bujonu rozvařeného ve 2dl vody,vynechala jsem žampiony,které mi v kombinaci mrkve,jablek a skořice moc neseděly a v závěru 10 minut před dokončením jsem zalila jen 1/2 krabičky 250g balení smetany ke šlehání,ale už bez přidání soli a pepře(zkusila jsem šťávu a byla dost slaná)Celé balení jsem nedávala,šťávy bylo hodně
Manžel,když přišel domů,byl velice mile překvapen,že v troubě není štrůdl,ale MASO
Díky za príma chutný a velice dobrý recept-pochutnali jsme si oba
Co se týče receptu, může to být docela dobrý, tak ti dávám 2.boda