Postup přípravy
Krok 1: Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, lehce posypeme pepřem, gril.kořením nebo jakým máme rádi.
Krok 2: Potřeme křenem, hořčicí.
Krok 3: Na jednu polovinu plátku dáme angl. slaninu, na ni na půl kolečka nakrájenou cibulí a nakrájenou papriku, můžeme i jinou zeleninu přidat, co máme doma a co nám chutná.
Krok 4: Nahoru tvrdý sýr.
Krok 5: Plátek přehneme v polovině, překryjeme plňku.
Krok 6: Roztáhneme nec, položíme na něj naplněné maso a zabalíme.
Krok 7: Dáme do pekáčku, posypeme nakrájenou cibulí, podlijeme vodou a pečeme v troubě. Chvíli přikryté, pak odkryjeme a do červena.
Zveřejněno 15. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička v necu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7An
Moje poznámka
Krkovička v necu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y7An
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 6 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 7 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 23 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 1 hodinou
Domácí langoše
BTKILI před 6 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 6 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 6 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 6 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 7 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 7 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 7 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 7 hodinami
Tématické fráze:
krkovice recept,
anatomie prasete,
krkovice recepty,
anatomie vepře,
prase domácí anatomie,
krkovička recepty,
krkovice v necu,
krkovicka recept,
recepty z krkovice,
krkovička v bránici,
maso v necu,
řeznictví u krkovičky,
vepř anatomie,
vepřová nec,
pečená krkovička v necu,
sekana v necu,
vepřové v necu,
vepřová krkovice v necu,
prase anatomie,
nec pobřišnice
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
hořčice,
křen,
slanina anglická,
sýr plátkový,
paprika čerstvá červená,
nec
Komentáře (38)
www.ordinace.cz/clanek/lidske-bricho/
Ale ráda se poučím. Nicméně - řezník slyší na "bránici". S omentem by mě asi vyhodil.
PS: Já URL zkoušela, viditelně bez úspěchu.
Bránice je z části svalová, jinak by se nedala trénovat např. zpěváci, jogíni ....
U jakého mistra to studuješ ?
A som už odrostlejšia slečna.
Aj prasa je savec, preto má takúto bránicu - sval.
A tá sieťka je tuková blana bránice. Môžete mi veriť a nemusíte...viem, že ľudia si to zamieňajú...
http://cs.wikipedia.org/wiki/Br%C3%A1nice
Podbřišnice
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pob%C5%99i%C5%A1nice
Připadám si jak v "Pelíškách" - kde se řešil nok