Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 850 kJ / 2 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,98 g |
Tuky | 81,17 g |
Vláknina | 18,70 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 266 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 376,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s mletým masem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99VP
Moje poznámka
Těstoviny s mletým masem a bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99VP
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 54 minutami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 17 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 21 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 23 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 3 minutami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 18 minutami
Drobenka na koláč
komi.michal před 34 minutami
Koprová omáčka
Bigharvik před 1 hodinou
Pečený králík podle babičky
janda74 před 1 hodinou
Krůtí na paprice
Bushmann před 2 hodinami
Buchta z Hery
vaja1 před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 4 hodinami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 13 hodinami
Tématické fráze:
testoviny s mletym masem,
těstoviny combino,
combino těstoviny,
mleté maso na těstoviny,
lasagne combino,
mleté maso a těstoviny,
mleté maso těstoviny,
maso s bazalkou,
testoviny z mletym masem,
špagety s mletým masem a bazalkou,
těstoviny z lidlu,
špagety combino,
combino lasagne,
těstoviny s bazalkou,
těstoviny s mletým masem recept,
recept těstoviny s mletým masem,
těstoviny recepty,
těstoviny combino lidlu,
těstoviny s mletým masem postup,
lasagne z lidlu
Suroviny:
maso mleté,
těstoviny,
cibule,
protlak rajčatový,
sýr strouhaný,
bobkový list,
koření nové koření,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (3)