Francouzské brambory
Tradiční zapečené francouzské brambory se podle originálního receptu připravují bez masa a ze syrových brambor. Češi však tento recept připravují častěji s uzeným masem. Každá rodina je peče jinak a přitom nejlépe, o tom není pochyb. Recept uvítají zejména začátečníci.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 379 kJ / 1 047 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,30 g |
Tuky | 35,82 g |
Vláknina | 21,40 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 2,53 g |
Sůl | 5,92 g |
Sacharidy | 91,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 10. 2010 13:56
26. 10. 2010 13:51
25. 6. 2010 10:00
8. 2. 2010 09:53
21. 2. 2009 18:58
21. 2. 2009 18:58
21. 2. 2009 18:21
21. 2. 2009 14:01
21. 2. 2009 13:55
21. 2. 2009 13:46
21. 2. 2009 13:06
4. 1. 2009 09:19
15. 11. 2008 19:06
21. 4. 2008 15:29
21. 4. 2008 15:24
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 3 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 minutami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 4 minutami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 5 minutami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 21 minutami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 28 minutami
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 54 minutami
Jablková bábovka
Eliska_d uvařila před 55 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
TynkaBal uvařila před 1 hodinou
Marinovaný kuřecí řízek v kukuřičném kabátě
Hanka004 uvařila před 2 hodinami
Marinovaná pomerančová kuřecí prsa
tara23 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Remoska - energeticky nenáročný spotřebič. Upečete v ní téměř vše jako v klasické troubě
Další recepty
Tématické fráze: francouzke brambory francouské brambory francouzke brambory recept francouské brambory recept dobré francouzké brambory francouzký brambory recepty z brambor francozské brambory brambory recepty brambory recept na francouzké brambory recept na francouske brambory recept francouzké brambory francouzké brambory s uzeným masem recepty francouzké brambory francouzské brambory podle pohlreicha franzouzské brambory fracouzske brambory recept francouské brambory francousky brambory
Suroviny: uzené moravské, brambory, cibule, sýr tvrdý, vejce, pepř, sůl, sádlo
Francouzské brambory
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OjN
46 názorů