Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 898 kJ / 215 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,67 g |
| Tuky | 1,56 g |
| Vláknina | 14,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 37,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní polévka z tykve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JN5P
Moje poznámka
Letní polévka z tykve
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JN5P
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové laskonky
Přidáno před 2 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 11 minutami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 29 minutami
Bůčkový nářez
Stanas před 47 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 2 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 2 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 2 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 2 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 3 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 3 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 3 hodinami
Tématické fráze:
polévka z tykve,
polévky z tykve,
polévka z tykve hokaido,
tykev hokkaido recepty,
tykve,
polevka z tekvice,
polívka z tykve,
tykev polévka,
tykev recepty polévky,
polívka z tykev,
polivka z tekvice,
hokajdo tykev,
polevka z cukině,
polévka s tykví,
recept na polévku z tykve,
cukina hokajdo,
tykev,
polivka v tekvici,
polévka z tykve hokkaido,
polévka ze zelené tykve
Suroviny:
cuketa,
cibule,
olej,
sůl,
paprika,
rajče,
podravka,
voda,
Komentáře (10)
A potom, tento web je hlavne o varení...Názorom pána Jardu sa preto nevzrušujem.
Ja osobne hokkaido nepoznám, varím z tekvice s bielym vnútrajškom, "mäsom". Ak máš prerastené cukety, som presvedčená, že výsledok bude identický. Ja na plantáži cukety nemám, ale ak ma niekto obdaruje takou väčšou, používam ako tekvicu.
Zdravím!
Na zahradě nám zrají dýně hokkaido, pokud bych tuhle polévečku dělala, musím tu dýni v ní rozvařit (rozmixovat)