Boršč II.
Příprava boršče obvykle zabere mnoho času. Jednotlivé složky se přidávají postupně a to je při přípravě této polévky základ. Nic se nesmí uspěchat. Udělejte si na přípravu čas a na chuti se vám to tisíckrát vrátí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 299 kJ / 1 027 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,54 g |
Tuky | 48,12 g |
Vláknina | 15,32 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 946 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 3. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Moje poznámka
Boršč II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m4p
Nejnovější recepty
Nepečený makový koláč
Přidáno před 4 minutami
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 9 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrušková marmeláda
Michal_amater před 7 hodinami
Domácí kečup
Darwin před 10 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 10 hodinami
Sýrová topinka
VendaS před 11 hodinami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 11 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 12 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 13 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 16 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
boršt,
boršč,
polévka boršť,
bors,
ruský borš polévka,
borš recept,
ruský boršť,
recept borst,
boršt recept,
recept na borst,
borsc recept,
polevka bors,
rusky bors,
ruská polévka boršť,
borst polevka,
recept boršč,
recept borš,
pravý ruský boršč,
recept na borš,
bors polevka
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
maso uzené,
sůl,
zelenina kořenová,
řepa červená,
sádlo,
rajče,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
brambory,
zelí bílé hlávkové,
bobkový list,
pepř mletý,
smetana zakysaná,
pažitka
Komentáře (22)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Eintopf