Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí kmínový chleba

Domácí chléb sypaný kmínem je voňavý, křupavý a nepřekonatelný. Nejlepší je kváskový, ale ten vyžaduje dostatek času na přípravu. Když chceme upéct časově nenáročný dobrý chléb z droždí, bude se nám hodit tento recept.

Hodnocení receptu je 5,0 (253×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 50 min bez doby kynutí

90 min (40 min příprava + 50 min tepelná úprava, bez doby kynutí)

17. 9. 2010 20:48

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie16 612 kJ / 3 970 kcal
Bílkoviny122,80 g
Tuky45,42 g
Vláknina40,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy747,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hanulda

26. 3. 2014 01:03

hanulda: tedy cibuli...;)

hanulda

26. 3. 2014 01:01

Chlebík vypadá uzasne, jde tam dat i cibuly a hestli ano tak v jakem stavu (smazenou?) Moc děkuji;-)

Lucik118

22. 3. 2014 19:32

Skvělý tecept. Já jsem přidala trochu chlebové mouky a česnek. Je luxusní.
:yes::-p:yes:

katahorejsii katahorejsii

15. 3. 2014 18:55

Konečně výborný chleba děkuji za super recept :-p:-*:-*:-*:-*

Reny2

12. 3. 2014 01:28

kváskový: moc prosim o recept....tady na islandu nam moc chybi pravy domaci chleb....zitny s kvaskem....a recepty po babicce jsou vzdy ty nej....

Jitkas

11. 3. 2014 13:43

eva: Neni to chleb zitny kavaskovy, to mate pravdu. Musite si zadat do vykledavace kvaskovy chleb. Ale buchta se mi to nezda, je to jen jiny typ chleba.

Acraj Acraj

11. 3. 2014 13:36

Eva: Také souhlasím, když chleba, tak určitě alespoň 1/3 žitné celozrnné mouky, chlebové, nebo špaldy, mám vyzkoušené jenom z hladké mouky také, ale je moc bílý, akorát ten kmín potom tak trochu připomíná chléb.:-//

spagetka spagetka

11. 3. 2014 13:25

Eva: Evi, ale kvásek tam je, přečti si pořádně postup - viz úvodní věty postupu. A není pravda, že tam musí být žitná mouka, chléb se dělá i z čistě pšeničné;-);-);-);-)

Eva

11. 3. 2014 13:22

Chuťově je to opravdu dobré, ale není to chléb,jenom jiná buchta.Chléb musí mít jako základ kvásek a žitnou mouku.

poldinka

11. 3. 2014 12:04

:-))kváskový chléb najdete na googlu i s videem.:yes:

jarda vašák

5. 2. 2014 15:04

kváskový: dobrý den, zdravím a prosím rovněž o váš jistě skvělý recept po babičce (prababičce) na kváskový chleba.Děkuji.:-):-p:-8

Lucie

16. 1. 2014 15:02

Moc moc prosím o recept na kvaskovy chléb..děkuji. Na kuberova.lucie@seznam.cz ještě jednou díky

jarka skrobakova

15. 1. 2014 17:27

Evičko, upekla jsem chlebík. Posílám bodík č. 49 a foto. Chleba byl moc dobrý a rychle udělaný. Díky za recept :yes::yes::-K:-p

Corrie

25. 11. 2013 20:27

Leta hledám dobrý domácí chleba.. Všechno jsou to jen ubohé pokusy. Až na tenhle! Konečně jsem ho našla!! Díky moc :-K

jenda

19. 11. 2013 15:22

Zkoušel jsem tento chleba udělat a je to ten nejlepší chleba který sem kdy jedl.very good:yes:

1 10 11 12 13 14 23

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: domácí chleba recept na domácí chleba chleba recept recept na chleba domácí chléb domácí chleba recept kmínový chléb domácí chleba recepty kmínový chleba domácí chléb recept nejlepší recept na domácí chleba nejlepší recept na domácí chléb domácí chléb recept z chlebové mouky nejlepsi domaci chleba jak upect domaci chleba recept na domácí chléb jak upect chleba nejlepší domácí chleb chléb domácí kminovy chleb recept

Suroviny: mouka hladká, voda, sůl, kmín celý, droždí, olej, cukr, voda, kmín celý

TopRecepty.cz

Domácí kmínový chleba

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yX66