Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 616 kJ / 864 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,97 g |
Tuky | 70,63 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 12,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Demikát - lahodná polévka z haluškovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ5x
Moje poznámka
Demikát - lahodná polévka z haluškovice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ5x
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 2 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 8 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 9 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 17 hodinami
Těstoviny s treskou a pepřem
Přidáno 19. 10. 2025 21:05:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 3 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 3 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 3 hodinami
Hrníčková bábovka od babičky
Lukrejka před 6 hodinami
Závin tažený jablečný
Majkaa před 7 hodinami
Hlíva ústřičná jako "minutka"
KrisZaezemi před 8 hodinami
Domácí kmínový chleba
KristulaT před 8 hodinami
Babiččiny blbouny
KristulaT před 8 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Renata1101 před 8 hodinami
Španělské ptáčky
Jan@Novy před 9 hodinami
Tématické fráze:
polévka z brynzy,
demiklát,
vývar z halušek,
demitát,
demikát-recept,
polévka z vývaru z halušek,
brynzova polevka demikat,
polevka demiklat,
polievka demikat,
polévka z pomazankového másla,
polievka z haluškovice,
demikát cottage,
vyvar z halušiek,
recepty z brynzy,
dimikat,
recept na polevku z brynzy,
polévka z halušek,
polévka demyká,
kuřecí demikát,
název polévky z brynzi
Suroviny:
vývar z halušek,
brynza,
sýr cottage,
pomazánkové máslo bez příchuti,
smetana ke šlehání,
slanina anglická,
jíška,
petrželka,
pepř,
kmín mletý
Komentáře (9)