Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejchutnější houby v octě

Houbová sezóna je v plném proudu, vy už máte dary lesa nasušené i zamražené a pořád nosíte další a další plné košíky? Houby sterilované v octovém nálevu vydrží bez úhony až do zimy, a pak jistě přijdou k chuti.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 55 min

85 min (30 min příprava + 55 min tepelná úprava)

3. 10. 2010 23:27

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie1 108 kJ / 265 kcal
Bílkoviny2,40 g
Tuky2,64 g
Vláknina1,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14,02 g
Sůl35,00 g
Sacharidy57,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Autorem receptu je pan Jaroslav Burda z Jablonce nad Nisou a hluboce před ním smekám.

Samozřejmě výběr hub a jejich kombinace je různá.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

4. 10. 2010 07:33

Vypadá to krásně :-O:yes:

Jenda1 Jenda1

4. 10. 2010 00:06

Evi, to nejsou kuřátka, ale houba Krasnorůžek lepkavý. Pro zajímavý tvar a zbarvení jej používám jako ozdobu;-).

eva hubova eva hubova

3. 10. 2010 23:46

To je krása a určitě dobrota:-ps těmi václavkami jsou kuřátka,ty žluté "parůžky"?:yes:+1

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: václavky v octě houby v octě nakládané houby v octě naložené houby houby naložené v octě houby v octu houby v octe recept nakladane houby nakládané houby bez sterilizace zavařování hub s dekem zavařování hub v pikantním nálevu recept zavarovani vaclavek recept houby v octě nakladané houby v octu houby václavky recepty houby v octe nálev čirůvka fialová recepty naložené houby v octě jak vypada houba václavka houby v octovém nálevu

Suroviny: čirůvka fialová, pečárka hajní, houba bedla červenající, houby václavky, voda, sůl, pepř, koření nové koření, bobkový list, celer, petržel, ocet, voda, sůl, cukr, spolarin, bobkový list, koření hřebíček, koření nové koření, pepř, semínka hořčičná, koriandr, cibule, mrkev, celer, paprika

TopRecepty.cz

Nejchutnější houby v octě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D8xx