Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Židovský šoulet s husími stehny

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba tepelné úpravy: 120 min

120 min (120 min tepelná úprava)

10. 10. 2010 07:28

Suroviny

Porce: 2 porcie

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 236 kJ / 774 kcal
Bílkoviny28,69 g
Tuky3,16 g
Vláknina69,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy148,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: varila som podľa receptu židovskej náboženskej obce Kehila pri Ziline na Slovensku a Teplice v CR. Recept som vložila, lebo je práve husacia sezona. Ak použijete husacie prsia, treba ich nakrájať na kocky. Tento recept je židovský, avšak nie je kosher, lebo husacie stehná nie sú z kosher husy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

10. 10. 2010 10:27

Ibolie, bezva recept, jen bych ho musela udělat bez pálivé papriky, nemáme to rádi ale to je náš problém, ode mne máš 3.bod:yes:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

10. 10. 2010 10:04

Merylas, dakujem:-K

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

10. 10. 2010 09:59

Rebeka - Nada, je to naozaj úžasná dobrota. Dakujem za bodík a hodnotenie:-K Pre ostatných však ešte dodávam, že recept je síce židovský, avšak nie je kosher, lebo husacie stehná neboli z kosher husy.:-))

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

10. 10. 2010 09:53

pipre, ano, je to moc dobré, našla som viacej variant a vybrala som tento. Dakujem za pekné hodnotenie a bodík.:-p:-KRecept už nie je duplicitne, vdaka:-))

Merylas Merylas (moderátorka)

10. 10. 2010 09:29

Odstranit recept můžou jen admini, je jim třeba napsat;-)

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

10. 10. 2010 09:17

Merylas, prosím Ta, ak vieš, pomôž odstrániť recept bez fotiek. Vôbec netuším, prečo sa ukázal 2x. :-S

Merylas Merylas (moderátorka)

10. 10. 2010 09:16

Rebi, já právě taky žádný rozdíl nenašla, tak tady dva stejné recepty pod jiným názvem nemusí být;-)

rebeka rebeka

10. 10. 2010 09:07

Merylas,já myslím,že žádný..jen ten 2.nemá foto a autorka zřejmě nevěděla,že jde jen přidělat a vložila jej znova;-)

Merylas Merylas (moderátorka)

10. 10. 2010 09:01

Procházím nové recepty a chtěla bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi tímto a http://www.toprecepty.cz/recept/15213-zidovsky-hus... Děkuji.

rebeka rebeka

10. 10. 2010 08:51

to musí být úžasná dobrota:-p:yes:já bych si to klidně dala i bez masa,jen šoulet;-)nikdy jsem to nejedla,jen jsem o tom slyšela:-8dávám další bodík a určitě vyzkouším:yes::-K

pipre pipre

10. 10. 2010 08:02

Husu jsem jídávala v mládí častěji, pak jen příležitostně. Šoulet mám moc ráda, dělávám ho, ikdyž trochu jinak, jen s hrachem a místo zázvoru dávám majoránku a místo sádla dávám rozškvařenou slaninu. Ale na husím sádle a se zázvorem a k tomu pečenou husičku, to musí být opravdu moc dobré.:yes:+1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: soulet s husou šoulet šoulet recept šoulet se zázvorem židovské recepty pečená husí stehna pečené husí stehno husí stehna pečená šoulet zazvor jak udělat šoulet těstoviny s husím masem originální šoulet židovské jídlo z husího masa husí stehna na majorance pečená husí stehna recept šoulet z husího masa husa se šouletem pečená husa se šouletem husi stehnavsouletu recept šoulet s hrachem

Suroviny: stehno husí, fazole bílé, kroupy, hrách sušený, zázvor mletý, pepř mletý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, cibule, česnek, sádlo husí, vývar, voda

TopRecepty.cz

Židovský šoulet s husími stehny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vZzr