Postup přípravy
Krok 1: Nejprve si umyjeme a osušíme bůček.
Krok 2: Poté ho nakrájíme na kostičky a potom do kastrolu.
Krok 3: Necháme to chviličku, aby z masa vyteklo sádlo a přidáme cukr, až cukr zhnědne tak podlejeme vodou. Necháme povařit.
Pak servírujeme.
Pak servírujeme.
Zveřejněno 1. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček po vietnamsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQBz
Moje poznámka
Bůček po vietnamsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQBz
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 38 minutami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 18 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno 2. 9. 2025 21:12:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 35 sekundami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 1 hodinou
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 2 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 9 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 12 hodinami
Zapečené špecle se smaženou cibulkou
Linerka před 12 hodinami
Cuketovo-zeleninová směs
MonikaP. před 13 hodinami
Domácí kečup
Mistrova před 14 hodinami
Tématické fráze:
pečeny bůček kluci v akci,
bůček s rýží,
bůček v akci,
bůček na sladko,
plněný bůček kluci v akci,
bůček,
vepřový bůček po vietnamsku,
pečený bůček po čínsku,
pečený bůček-kluci v akci,
vepřový bůček po čínsku,
karamelový bůček,
bůček na karamelu,
kluci v akci bůček,
kluci v akci pečený buček,
pečený buček,kluci v akci,
bůček akce,
pečený bůček po vietnamsku,
bucek v karamelu,
veprove po vietnamsku,
bůček po čínsku
Suroviny:
bůček vepřový,
cukr,
voda
Komentáře (20)
nebo cuketka http://www.cuketka.cz/?p=2130
případně vietnamská kuchyně http://www.mezikulturnidialog.cz/vietnamska-kuchyn...
Možná by to autorka chtěla doplnit, všechny ty odkazy mají dost podobné složení a určitě ne takové jako tu.
žádná sůl
do masa
to je jak z pohádky sůl nad zlato....ale nějak mi to prostě neštymuje