Postup přípravy
Krok 1: Nejprve si umyjeme a osušíme bůček.
Krok 2: Poté ho nakrájíme na kostičky a potom do kastrolu.
Krok 3: Necháme to chviličku, aby z masa vyteklo sádlo a přidáme cukr, až cukr zhnědne tak podlejeme vodou. Necháme povařit.
Pak servírujeme.
Pak servírujeme.
Zveřejněno 1. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůček po vietnamsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQBz
Moje poznámka
Bůček po vietnamsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQBz
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 9 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 15 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 4 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 6 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 7 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 7 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 8 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 9 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 10 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 11 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 12 hodinami
Tématické fráze:
pečeny bůček kluci v akci,
bůček s rýží,
bůček v akci,
bůček na sladko,
plněný bůček kluci v akci,
bůček,
vepřový bůček po vietnamsku,
pečený bůček po čínsku,
pečený bůček-kluci v akci,
vepřový bůček po čínsku,
karamelový bůček,
bůček na karamelu,
kluci v akci bůček,
kluci v akci pečený buček,
pečený buček,kluci v akci,
bůček akce,
pečený bůček po vietnamsku,
bucek v karamelu,
veprove po vietnamsku,
bůček po čínsku
Suroviny:
bůček vepřový,
cukr,
voda
Komentáře (20)
nebo cuketka http://www.cuketka.cz/?p=2130
případně vietnamská kuchyně http://www.mezikulturnidialog.cz/vietnamska-kuchyn...
Možná by to autorka chtěla doplnit, všechny ty odkazy mají dost podobné složení a určitě ne takové jako tu.
žádná sůl
do masa
to je jak z pohádky sůl nad zlato....ale nějak mi to prostě neštymuje