Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 190 kJ / 524 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,36 g |
| Tuky | 15,52 g |
| Vláknina | 8,80 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 223 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 66,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše smícháme a upečeme bramborové placky.
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky bez česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LWL
Moje poznámka
Bramboráky bez česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LWL
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 16 minutami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 13 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 13 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 14 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 7 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 7 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 8 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 9 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 11 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 11 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 12 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 12 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 12 hodinami
Tématické fráze:
bramboráky recept,
bramborák bez česneku,
bramboráky,
recept na bramboráky,
bramboráčky bez česneku,
recept na brmborák bez česneku,
bramboraky bez cesneju,
braboráky bez česneku,
recept bramboráky,
bramborak bez česnek,
braboráky bez česneku,
bramborove placky bez cesneku,
bramboraky bez vajec a cesneku,
pecene braboraky,
bramoraky bez cesneku,
bramborááky bez česnek,
bramborák bez česneku recept,
recepty bramborak,
recept bramborak,
bramboráky recepty
Suroviny:
brambory,
vejce,
podravka,
tymián,
bazalka čerstvá,
mouka hladká
Komentáře (11)