Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 190 kJ / 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,36 g |
Tuky | 15,52 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 66,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vše smícháme a upečeme bramborové placky.
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráky bez česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LWL
Moje poznámka
Bramboráky bez česneku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0LWL
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 4 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 9 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 13 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 4 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 5 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 6 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 7 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 9 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 10 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 11 hodinami
Tématické fráze:
bramboráky recept,
bramborák bez česneku,
bramboráky,
recept na bramboráky,
bramboráčky bez česneku,
recept na brmborák bez česneku,
bramboraky bez cesneju,
braboráky bez česneku,
recept bramboráky,
bramborak bez česnek,
braboráky bez česneku,
bramborove placky bez cesneku,
bramboraky bez vajec a cesneku,
pecene braboraky,
bramoraky bez cesneku,
bramborááky bez česnek,
bramborák bez česneku recept,
recepty bramborak,
recept bramborak,
bramboráky recepty
Suroviny:
brambory,
vejce,
podravka,
tymián,
bazalka čerstvá,
mouka hladká
Komentáře (11)