Kuře na víně, houbách a zelenině
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 3 834 kJ / 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,05 g |
Tuky | 44,40 g |
Vláknina | 58,90 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,30 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 47,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 11. 2010 20:52
Iby, myslím, že kdyby jsi napsala, co to je v češtině "biele korenie" (což teda já netuším) a místo oškrábaných brambor v hrnci s vodou vyfotila postup tvorby brambor na "formu cocotte", bylo by to pro všechny užitečnější. Nezlob se, ale kuřecí stehno, brambory v hrnci a mrkev snad pozná i malé dítě, ale brambory ve formě "cocotte" fakt neznám a z tvých fotek vidět nejsou, aspoň ne tak, abych věděla, jak to podle popisu myslíš.
19. 11. 2010 20:47
Moshe, opäť Ti dakujem, uniklo im, že zemiaky sú tam k vôli tvaru, nazývanému "cocotte". Gastronomické hodnotenie však chýba, ako obyčajne...nuž a tú mrkvu za svet neviem vymazať, hoci som z nej ručne vykrajovala guľôčky a nie vykrajovačom, to si tiež nevšimli...
19. 11. 2010 20:42
ercicka: ved ja som tebe ani nic nepisal, nevadi????
19. 11. 2010 20:42
erčička, pokiaľ viem, písala som o stonkovom celeri a aj ked sa Ti to nepáči, budem fotografie vkladať tak, ako ja sama uznám za vhodné. Je mi ľúto,že si tento fakt prehliadla, ale to na vecinič nemení. Ja Tvoje fotky nechávam tiež len na Teba
19. 11. 2010 20:24
myslela jsem že mě hned tak něco nepřekvapí, ale přepokládat že tady někdo nepozná zemáky a mrkvu
19. 11. 2010 19:41
no moshe... nehnevaj sa, ale ja som tu nikoho nekritizovala, ale trafena hus zagagala, ze? slusne som sa spytala, ci by to neslo a vy ste tu popisali niekolko prispevkov balastu az spagetka napisala, ze som vlastne nebola utocna a hlavne! nepytala som sa to teba, ale ibi
ibi, prepac, ale hadam v nasich koncinach by kazdy mohol poznat zemiaky a mrkvu, alebo mas o inteligencii cechov a slovakov taku nizku mienku? moj navrh dat to na jednu fotografiu predsa nevylucuje oboznamit uzivatelov so surovinami aj obrazovo!!!
a to, ze si moju pripomienku cenis nedokazujes v predchadzajucich prispevkoch, len tolko
ibi, prepac, ale hadam v nasich koncinach by kazdy mohol poznat zemiaky a mrkvu, alebo mas o inteligencii cechov a slovakov taku nizku mienku? moj navrh dat to na jednu fotografiu predsa nevylucuje oboznamit uzivatelov so surovinami aj obrazovo!!!
a to, ze si moju pripomienku cenis nedokazujes v predchadzajucich prispevkoch, len tolko
19. 11. 2010 18:50
Moshe, dakujem Ti ešte raz, Ty si ma správne pochopilNapokon Anička Kocíková napriek pripomienkam tohto druhu svoje fotky pridala, čo ma naozaj tešía dakujem aj jej
19. 11. 2010 18:49
erčička, myslím, že je to potrebné. Jednak z dôvodov fotopostupu pre menej skúsených a jednak preto,že každý nemusí všetko poznať. Možno neuveríš, ale ja sama, hoci mám vek už takmer 61 rokov, som donedávna nepoznala stonkový celer - počuť som o ňom počula, ale nevidela som ho. Inak si Tvoju pripomienku cením
19. 11. 2010 18:19
spagetka: Jasne ved prave preto som napisal je je to kazdeho osobna vec kolko da fotiek a nemyslim si ze sa niekto musi preluskavat niecim co nechce. Mna znovu nastvalo len to ze sa velakrat vsetko tyka ineho nez receptu.
19. 11. 2010 18:16
Moshe, ale nevím, proč by někdo nemohl vyjádřit svůj názor na ty fotky třeba. Bylo to podáno slušně a myslím, že to nikoho nemůže urazit. Recept je výborný a Erčička jen vyjádřila svůj názor, nevím proč by nemohla.Jinak
19. 11. 2010 18:16
Jasne moja len vkladaj kolko sa zmesti. Ja uz som sa naucil kaslat na to co tu kto pise pokial sa to netyka receptu.
19. 11. 2010 18:09
Moshe, dakujem Ti, ak to nie je k receptu, tak to bude k peniazom, a ked nie k peniazom, tak k fotografiám, atd. Máš naprostú pravdu. Každému vždy nevyhovieš...Osobne som toho názoru, že fotopostup je podstatný pre menej skúsených,teda budem dávať dalej...
19. 11. 2010 18:04
Aničko, jsem moc ráda, že chutnalo, dekuji za hezké foto, opravdu mne to moc tešís hribkama to musí být ješte lepší bodík si zapomela, ale to vubec neva
19. 11. 2010 16:56
Ibi všechny suroviny doma byly,jen hříbky jsem měla sušené,ale nic to neměnilo na príma chuti+3
Pouze brambory byly ze zdravotních důvodů vařenéPřidávám foto dobrá mňamky
Pouze brambory byly ze zdravotních důvodů vařenéPřidávám foto dobrá mňamky
19. 11. 2010 16:37
Fajn receptik, huby a vino je moja oblubena kombinacia. Apropo nikto nikomu nekaze pozerat si fotky pokial je profilova fotka fotkou jedla. Ale klasika topiek ak nemam čo komentovať tak aspon zkritizujem.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 4 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno před 15 hodinami
Květáková fritáta
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí kapsy se špenátem a goudou
Přidáno před 16 hodinami
Hemenex v toustu
Přidáno před 17 hodinami
Smažená rýže se zeleninou bez masa
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
BUBLANINA ovocná
Frana74 uvařil před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
aknorew uvařila před 4 hodinami
Řezy s Vitacitem
ruckovalucie uvařila před 4 hodinami
Domácí krtkův dort
Martina3 uvařila před 4 hodinami
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Lucie1001 uvařila před 5 hodinami
Pejsci - křehké sušenky z kondenzovaného mléka
Saratice uvařila před 5 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis uvařila před 5 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Le.e.nka uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátky na houbách
Pavlat.R uvařila před 6 hodinami
Bramboračka č. 3
peter9766 uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Z kuřecích skeletů na polévku můžete připravit několik dalších pokrmů
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: kuře na víně kuře na zelenině a víně kuřecí stehno na víně a houbách kure na vine s houbami kuře na víně a zelenině kuře na zelenině s houbami kuře na žampionech s rýží pečené kuře v v hrnci cocotte stehno na víně a houbach kuře na zelenině a žampionech kuřecí stehne, brambory, houby kuře ba houbách kuře na špeku a víně sampion houba ibolya meszarosova stehno na víně a houbach recept na vařené kuře na víně kuře na na houbach pečené kuře la cocotte kuře na víně se zeleninou
Suroviny: kuře, sůl, pepř bílý mletý, voda, olej, máslo, mrkev, celer řapíkatý, cibulka jarní, houby, slanina uzená, mouka hladká, víno bílé suché
Kuře na víně, houbách a zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wq2v
32 názorů