Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,04 g |
| Tuky | 22,68 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 298 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krupicové halušky do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lvv
Moje poznámka
Krupicové halušky do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lvv
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 4 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 5 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 7 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 8 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 4 minutami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 3 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 3 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 5 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 5 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 5 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 6 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 6 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 7 hodinami
Tématické fráze:
halušky do polévky,
krupicove halusky,
halušky,
krupicove halusky recept,
krupicove halusky do polevky,
krupicove halusky do polievky,
bezmasé recepty,
krupicove nocky do polevky,
halusky do polievky,
polévka s halušky,
halušky se zeleninou,
halušky do polevki,
halusky do polivky,
recepty halušky,
krupicová buchta,
recept na krupicové halušky,
krupuicové halušky,
kváskové nočky,
polevky.sk,
krupisové halušky
Suroviny:
vejce,
sůl,
soda jedlá,
olej,
krupice,
petrželka
Komentáře (5)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Vôbec netreba pridáva olej ani sódu. Varia sa v odobratej polievke bez zeleniny a mäsa, aby sa celá polievka nezakalila a mohla sa takto aj prípadne odložiť do chladničky. Knedličky naberú chuť polievky, nie vody.
Vôbec ich netreba ani soliť ak sa varia v polievke.
Ani nie je dôležité vyšľahať bielka zvlášť, zbytočná práca navyše. Neovplyvní to ľahkosť halušiek.
Ak nevyjdú podľa predstáv, na druhý pokus určite. Dôležitý je odhad krupice. Redšie cesto stačí, husté cesto bude po uvarení v strede tvrdé ako betón.