Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krupicové halušky do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lvv
Moje poznámka
Krupicové halušky do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Lvv
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 24 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 35 minutami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 41 minutami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 8 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 12 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 15 hodinami
Tématické fráze:
halušky do polévky,
krupicove halusky,
halušky,
krupicove halusky recept,
krupicove halusky do polevky,
krupicove halusky do polievky,
bezmasé recepty,
krupicove nocky do polevky,
halusky do polievky,
polévka s halušky,
halušky se zeleninou,
halušky do polevki,
halusky do polivky,
recepty halušky,
krupicová buchta,
recept na krupicové halušky,
krupuicové halušky,
kváskové nočky,
polevky.sk,
krupisové halušky
Suroviny:
vejce,
sůl,
soda jedlá,
olej,
krupice,
petrželka
Komentáře (3)
Vôbec netreba pridáva olej ani sódu. Varia sa v odobratej polievke bez zeleniny a mäsa, aby sa celá polievka nezakalila a mohla sa takto aj prípadne odložiť do chladničky. Knedličky naberú chuť polievky, nie vody.
Vôbec ich netreba ani soliť ak sa varia v polievke.
Ani nie je dôležité vyšľahať bielka zvlášť, zbytočná práca navyše. Neovplyvní to ľahkosť halušiek.
Ak nevyjdú podľa predstáv, na druhý pokus určite. Dôležitý je odhad krupice. Redšie cesto stačí, husté cesto bude po uvarení v strede tvrdé ako betón.