Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 545 kJ / 3 476 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,30 g |
| Tuky | 255,39 g |
| Vláknina | 58,36 g |
| Cholesterol | 210 mg |
| Sodík | 12,87 g |
| Sůl | 32,00 g |
| Sacharidy | 219,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Alsaský šugrut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WDX
Moje poznámka
Alsaský šugrut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WDX
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 10 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 10 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 12 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 12 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 35 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 42 minutami
Řepánky
Jitkazmecka před 46 minutami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 48 minutami
Jablkový křen
cookamater před 1 hodinou
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 12 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 12 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 14 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 14 hodinami
Tématické fráze:
co k večeři,
alsaský hrnec,
jak se vaří brambory,
alsaske zeli,
ekucharka.cz,
co uvarit k veceri,
alsaské brambory,
ekuchařka video recepty,
jak vařit zelí,
jak uvarit parky,
litinový hrnec recepty,
jak se vaří párky,
co vařit k večeři,
jak se vaří zelí,
jak uvařit zelňačku,
co vařit,
litinové hrnce,
jak se vari zelnacka,
co uvarit z brambor,
jak vařit párky
Suroviny:
zelí kysané,
cibule,
brambory,
slanina anglická,
klobása,
maso uzené,
párky,
víno bílé,
koření hřebíček,
koriandr,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
česnek
Komentáře (18)