Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Tvarůžková vinná klobása

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

26. 12. 2010 21:14

Suroviny

Porce: 2 se 2 kusy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie278 kJ / 67 kcal
Bílkoviny2,24 g
Tuky0,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Velmi rychlá a lahodná záležitost! Někde jsem se někde inspirovala, ovšem tam byl kečup, rajčata a ještě něco navíc, ale tvarůžky ani ementál ne, asi eidam, už nevím.

Měli jsme to k obědu ještě s bramborovým salátem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

27. 12. 2010 16:33

toto bych nazvala proklatě smrdutý had:-D ale pro fajnšmékry jistě delikatésa;-):yes:

isindy isindy

27. 12. 2010 11:53

maris, já myslím, že se jen bibinka zacyklila při psaní ;-) koukni na fotopostup, podle mě osmahneš cibulku, pak klobásy stočené do šneka, pak na cibuli ty klobásy usadíš, teprve teď nacpeš syrečkem a na to plátek ementálu a zapéct...;-)

bibinko, to vypadá moc lahodně :yes:, klobásu jsme sice měli na Štědrý den, ale to nic neznamená, klobásky není nikdy moc ;-)
brzo udělám :yes:

maris maris

27. 12. 2010 11:52

Bibi, díky, mě to zmátlo, protože v postupu dáváš tvarůžek jednou do otvoru a potom do okýnka:-)):-))

Bibinka Bibinka

27. 12. 2010 11:50

Maris, já dělala 4 šnečky a do každého středu jsem dala půlku tvarůžku(přeřízla jsem každý na půlku) čili jsem spotřebovala jen 2 kulaté tvarůžky. Na 3.fotce je to vidět, na třech mám ten sýr a jeden je zatím bez sýra jen s tím vtlačeným tvarůžkem.;-)

maris maris

27. 12. 2010 10:25

Vinnou klobásu můžeme vždycky, jen, Bibi, nějak mi to tu není jasné, kolik se tam dá těch tvarůžků - ".. . vznikne otvor, do kterého vlačíme půlku tvarůžku " - potom se to osmaží a opět " kde nám vznikne okýnko, vtlačíme půlku tvarůžku". Tedy jednu půlku před osmažením, další po osmažení, nebo jenom jednu a potom tedy kdy ? Jde mi o to, aby se tvarůžky úplně neroztekly, proto se ptám, kdy je přidat:-)

Eliza Eliza

27. 12. 2010 10:16

Tak to by mě nikdy nenapadlo...:-O:-p Jsou tam samé dobroty, tak to výsledek bude jistě také dobrý ;-):yes:.

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 12. 2010 23:18

Jani, vinná klobása, to já můžu!:yes:

Paprika Paprika

26. 12. 2010 23:17

:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

26. 12. 2010 21:57

Bibi :-p:-p:yes::yes:

misza misza

26. 12. 2010 21:50

Vypadá to moc dobře:-p :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vinná klobása recept vinná klobása vinná klobása v troubě tvarůžková klobasa tvarůžkové klobásy vinná klobása recepty receptura na vinnou klobásu jak na vinnou vinnou klobásu vinná klobása receptura receptura vinná klobása klobásy s tvarůžky recepty z vinné klobásy klobása s tvarůžky recept tvaruzkove klobásy recept na vinnou klobásu vareni vinna klobasa klobasa s tvaruzkem šneci z vinné klobásy tvarůžková klobáska klobása tvarůžková

Suroviny: klobása vinná, cibule, česnek, sýr tvarůžky kulaté, sýr, olej

TopRecepty.cz

Tvarůžková vinná klobása

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mEXR