Suroviny
Porce: plnej hrnec
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 927 kJ / 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,37 g |
Tuky | 23,53 g |
Vláknina | 0,18 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 27,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková kulajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPVw
Moje poznámka
Květáková kulajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPVw
Nejnovější recepty
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švýcarské kokosové sušenky
HanaS92 před 56 minutami
Křehké máslové sušenky
HanaS92 před 1 hodinou
Cuketové Míša řezy
PavlaHr před 2 hodinami
Brambůrky v mikrovlnce
Eliska123jidlo před 3 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Michaela1278 před 4 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Pikantní švestkové chutney
rprenosilova před 5 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
zizimar před 6 hodinami
Švestková buchta
pe3cek před 6 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Nela2025 před 7 hodinami
Tématické fráze:
kulajda recept,
kulajda,
polévky recepty,
polévky,
kuchařka on line,
hustá květáková polévka,
kulajda se zelím,
květáková krémová polévka,
dobrá polévka kulajda recept,
květáková polévka s houbami,
květáková,
houbová polévka s květákem,
recepty kulajda,
kulajda s květákem,
květáková polévka jako kulajda,
bila kulajda,
polevky kremove polrajch,
nová polévka kulajda,
kuchař polrajch,
vaření polrajch
Suroviny:
květák,
mléko,
voda,
bujón zeleninový,
ořech muškátový,
vejce,
sůl
Komentáře (20)
Tak to potom jo
Ale to, že jsi svou polévku pojmenovala takto, je 100% tvoje věc, jen ten název trošku zavádí jinam