Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 661 kJ / 2 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 229,68 g |
Tuky | 130,47 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 2,22 g |
Sodík | 11,89 g |
Sůl | 27,55 g |
Sacharidy | 52,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečená roláda na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPp4
Moje poznámka
Vepřová pečená roláda na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LPp4
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho péct vepřovou roládu,
vepřová roláda video,
vepřová kýta na houbách pecena,
jak péct vepřovou roládu,
pečená roláda,
vepřová roláda,
zkouknito.cz,
pečená vepřová kýta na houbách,
nejlepší vepřová roláda,
veprová roláda recept,
vepřové na houbách,
bavorská roláda,
vepřová kyta pecena na houbách,
vepřová roláda s houbami,
zkouknito,
zkouknito,
střevní blána,
vepřová roládadoba pečení,
vepřová roládadoba pečení,
jak dlouho se pece rolada
Suroviny:
kýta vepřová,
klobása,
vejce,
solamyl,
cibule,
mrkev,
houby lesní,
koření vepřová pečeně,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
blána tuková vepřová
Komentáře (34)
Recept pěknej
Otto, opět hezký recept a obrázky...
- vepřová tuková blána
- vnitřní střevní blána
Poraďte a budu to označení rád používat, slovo odborníka je slovo odborníka
Je to stále debata o receptu a jeho surovinách takže v pohodě.
ale Colombo za to jistě nemůže a recept vč.fotek je luxusní
http://www.zkouknito.cz/video_53423_myslivecky-spi...
Je to soutěžní recept, tak snad tam se nesmí šidit divák. Jinak se to mé osoby nijak nedotklo, taková malichernost za to nestojí.
Jo a každá rada je nad zlato, to je snad jasné
tuhle nepočítaje