Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 40 min

85 min (45 min příprava + 40 min tepelná úprava)

28. 1. 2011 01:41

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 615 kJ / 2 298 kcal
Bílkoviny72,41 g
Tuky104,30 g
Vláknina24,28 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 4,93 g
Sůl11,54 g
Sacharidy254,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pred par dnami bola pridana jedna komplikovanejsia verzia pridavam recept na jednoduchu verziu ( ako v Tokyu). Tieto rizky su na prekvapenie velmi popularne na druhej strane zemegule od 19 storocia a kupite ich v kazdej tzv. Western style restauracii ale aj tradicnej. Volaju sa Katsu ( vacsinou bravcove ale aj kuracie) jedia sa tradicne ryzou ale v Tokyu som ich jedol s Japonskym zemiakovym salatom ( naozaj treba Japonsku majonezu je ina )a so struhanou kapustou( tu surovu davaju ku vsetkemu ) a omackou Tomkatsu.( pridavam recept ako ju lahko vyrobit doma).

Treba sa opytat lebo dost casto namiesto Tomkatsu omacky vam tam navalaju japonsku kari omacku.( nic proti nej len to clovek necaka).

A potom to vyzera tak inac....

http://www.onmyplate.org/the_chicken_katsu_curry_f...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

michsamant michsamant

28. 1. 2011 08:42

Nemozem zohnat ryzove vino Mirin :-(

Nonya

28. 1. 2011 05:50

Ja viem vy tam v tej Indii take lubite;-):-p

michsamant michsamant

28. 1. 2011 05:34

:yes::yes::yes:

Nonya

28. 1. 2011 04:12

Kazda krajina je ina , tie ich uhorky nemaju tolko zrniek a este som mal napisat ze oni vnutro vacsinou vykroja aby to nebolo vodove, ale treba ich majonezu co je uplne ina treba ochutnat je super.
A Tomkatsu vymysleli tak ze zmiesali europske surovymi dohromady a pridali ich ryzovy ocot a ryzove vino:yes:.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Mayonnaise_Kewpi...

Pajaska Pajaska

28. 1. 2011 04:00

Viděla jsem název a už sem typovala,že jsi to přidal ty.Podobný dala Elíza.Okurku v salátu,bych osobně vynechala,zaprvé tuto neseženu a zadruhé okurky moc nemusím.Moc pěkná fotka a jsem ráda za recept na Tomkatsu omacku.:yes::-p Dávám první bodík:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso recepty panko strouhanka wikipedie veprove recepty veprove tomkatsu japonske recepty řízky po japonsku řízek vlasky bramborový salát bento recepty co je mirin vepřový řízek recept řízk z panko strouhanka bramborový salát wikipedie katsu curry katsu kare oharky wikipedie jak se dělá domácí řízek ,recept japonsky recept bramborový salát s jarní cibulkou bento recept

Suroviny: maso vepřové, mouka hladká, vejce, strouhanka, sůl, pepř mletý, brambory, cibule, mrkev, okurka čerstvá, mirin, sůl, pepř mletý, majonéza, vejce, kečup sladký, omáčka worcesterová, omáčka sojová, hořčice, víno rýžové, ocet rýžový, česnek sušený, koření hřebíček, olej

TopRecepty.cz

Japonský bramborový salát a Katso řízek s domácí omáčkou Tomkatsu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RLGL