Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 729 kJ / 2 803 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,12 g |
Tuky | 225,81 g |
Vláknina | 17,60 g |
Cholesterol | 513 mg |
Sodík | 3,93 g |
Sůl | 9,66 g |
Sacharidy | 135,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečená bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G50
Moje poznámka
Zapečená bramborová kaše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G50
Nejnovější recepty
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 14 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku
Sahula před 4 minutami
Křidélka v česnekovém těstíčku
Sahula před 6 minutami
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Sahula před 6 minutami
Žampiony v sýrovo-pivním těstíčku
Sahula před 13 minutami
Hruškové muffiny Zdeňka Pohlreicha
Meruzalka před 37 minutami
Domácí nepečený medovník
Eva_H před 1 hodinou
Rychlé cuketové zelí
Marta262 před 1 hodinou
Kuřecí rarášky
Sahula před 1 hodinou
Gulášová polévka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Domácí kečup
kamiliestuchlikova před 2 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso podle polreicha,
zapečený lilek podle pohlreicha,
co s bramborovou kaší,
bramborova kase s mletym masem,
zapečené mleté maso s bramborovou kaší,
zapečená sekana s bramborovou kaší,
braborová jídla,
recept na zapečenou bramborovou kaši,
recept na bramborovou kasi,
bramborové recepty,
jak zahustit bramborovou kaši,
mlete maso zapecene s bramborovou kasi,
jak využít bramborovou kaši,
jak zpracovat bramborovou kaši,
hrachová kaše podle polreicha,
přílohy z brambor,
kachna podle polreicha,
zapečena kaše s mletým masem,
bramborová kaše na plech,
jak ohřát bramborovou kaší
Suroviny:
brambory,
sůl,
vejce,
smetana,
máslo,
parmazán,
ořech muškátový,
slanina anglická,
máslo
Komentáře (3)