Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Závitek „Naháč z Vysočiny“

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 1. 2011 16:20

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 763 kJ / 900 kcal
Bílkoviny149,63 g
Tuky32,04 g
Vláknina1,41 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy2,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: příloha MF Dnes – Krajové speciality.

Příprava receptu je jednoduchá s minimem koření, ale hodně šťavnatá a jemné sváteční chuti.

V originálu se naháčci plní tak, že dáte válečky mletého masa proti sobě na vzdálenější okraje a stočíme oba směrem k sobě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kacenka999 Kacenka999

23. 9. 2020 10:14

Tak tohle vypadá mooooc lákavě, jistě vyzkouším, až koupím kýtu, moc děkuju za tip na oběd <3;-)

bofinka

29. 11. 2019 00:13

Karofka: Pise Jahoda /30.1. 2011/ : Mimosa - šlehačka jde celá do sekané (spojí tu sekanou) a dělá to celé potom šťavnaté, něco zůstane v sekané, něco se vypeče. Těžko se to vysvětluje - ale dobře bašt

Karofka

29. 11. 2019 00:05

Mimosa.Také jsem hledala co se smetanou, děkuji za objasnění. Recept se mi líbí, Jahoda by mohla do něj doplnit vysvětlení o smetaně.

Pajaska Pajaska

31. 1. 2011 20:02

Kouzelné:-*:yes:

maris maris

31. 1. 2011 08:29

Jahůdko, naháč je fešák a určitě by se mi líbil, i kdyby se oblékl;-):yes::-))+

cathleen cathleen (moderátorka)

31. 1. 2011 08:08

Nádhera!:-K:yes::yes:

jahoda jahoda

30. 1. 2011 22:55

Elizo, vím, že focení je Tvůj koníček. Je to poznat nejen z tohoto komentáře, ale samozřejmě hlavně z Tvých fotek.:-K
Tak v mém případě - obyčejný foťák (bez návodu na focení) a pokud není za oknem to správné světlo, tak fotky nic moc. Večer mám jedno místo asi 30x30cm a vyjde, nevyjde:-D
A ta okurka - okamžitý nápad toho, co je po ruce.:-8
Díky, ale hlavně zdraví, že jo:-K

Eliza Eliza

30. 1. 2011 22:48

Myslím to úplně vážně - Jahody fotografie jsou nádherně zasvícené, vytvářejí dojem plastičnosti. :yes: Neříkám, že nejsem spokojená s tím, co přidávám já - to bych to nepřidávala. Ale různost osvětlení dělá hodně...Jahůdka asi fotí při denním světle a nejspíš bude mít kvalitní foťák. Já mám aparát hodně dobrý a pokud jsem stihla zaznamenat, tak nejlepší zde. Ale jen tak cvakám a neumím s ním, věřte nevěřte...:-/ Sázím na kompozici a fotím jen při zářivce v kuchyni, ale Jahoda to má vyladěné všemi směry. Tak to prostě je...:-K

rebeka rebeka

30. 1. 2011 22:35

musím reagovat na komentík Eli..ty si na něco stěžuj..zrovna ty:-//:-!:-!tvoje fotky jsou excelentní:-!:yes::yes::yes::-K

Eliza Eliza

30. 1. 2011 22:31

Jahůdko, opět krásný recept a úplně nejvíc jsem nadšená z prezentace kyselé okurky...to ladné fotogenické prohnutí se strukturou pupínkové kůry v popředí, k tomu nádherná "kyselo-okurkově" zelená...:-p;-) A zrnka rýže odrážející se na podkladě...Vymazlené fotky, o těch můžeme jen snít...:-):yes:
No a jídlo, to je bezpochyby výtečné...:-p

evaebertova

30. 1. 2011 20:18

:yes:

rebeka rebeka

30. 1. 2011 20:11

paráááda:yes:uloženo,realizováno bude o víkendu,pak písnu;-):yes:

janusa

30. 1. 2011 20:10

to je krása od pohledu....hned bych ochutnala:-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

30. 1. 2011 19:00

Náádhera:-p:yes:

mysulka mysulka

30. 1. 2011 18:57

:yes: to je krása, recept i fotky:yes::yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: okurky naháče dort naháč recept okurky naháči recept na dort naháč vepřový naháč z vysočiny recept na okurky naháče dort naháč okurky naháčky vepřový naháč jídlo naháč nahac jidlo krajové speciality vysočina naháče z okurek naháče okurky zavitky z vysočiny zavitek okurky nahači recept recepty z vysočiny recept dort nahac příloha mf dnes – krajové speciality.

Suroviny: kýta vepřová, maso vepřové mleté, šlehačka, kmín drcený, paprika sušená sladká, sůl, pepř, vývar zeleninový, sádlo

TopRecepty.cz

Závitek „Naháč z Vysočiny“

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/89Z5