Kapr po židovsku
Kapr po židovsku patří k těm pokrmům, které jsou snadné na přípravu. Receptů na něj existuje spousta. Restovaného kapra dusíme na víně spolu se žampiony a křenem. Omáčku zjemníme smetanou a podáváme nejlépe s bramborovou kaší.
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po židovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Y
Moje poznámka
Kapr po židovsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Y
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 9 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 10 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 10 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 12 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 12 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 12 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 13 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 14 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 14 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 16 hodinami
Tématické fráze:
kapr recept,
recepty na jídlo z kapra,
všechny recepty na kapra,
kapr recepty,
jídla z kapra,
řízek z kapra,
výborný kapr,
file po židovsku,
ryba po židovsku,
recept kapr,
rizky z kapra,
kostra kapra,
recepty z kapra,
rybí filé po židovsku,
kapr po židobsku,
kapr v kuchyni,
recepty na jidla z kapra,
výborný recept na kapra,
kapr požidovsku,
recept z kapra
Suroviny:
kapr,
smetana ke šlehání,
křen,
koření na ryby,
víno bílé,
žampióny,
cibule,
sůl,
petrželka zelená,
citron,
olej,
mouka hladká
Komentáře (17)
Vypadá to, že jídlo si zde může nazvat každý jak mu libo.
Zajímavé, či spíše překvapivé komentáře; ale vlastně ani moc překvapivé nejsou...
Kde kdo si myslí, že židovské jídlo musí být s česnekem
Podívejte se na jidiš a košer kuchyni než začnete plácat.