Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkova masová konzerva

Pokud chcete dlouhodobě skladovat maso, nemusí nutně skončit v mrazáku. Zkuste si vyrobit domácí vepřovky. Konzervace masa ve vlastní šťávě je jedním ze skvělých způsobů zpracování. Až si ho namažete na čerstvý chléb, vzpomenete si na mladá léta.

Hodnocení receptu je 5,0 (117×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 180 min

240 min (60 min příprava + 180 min tepelná úprava)

24. 2. 2011 08:16

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

14 sklenic

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie26 820 kJ / 6 410 kcal
Bílkoviny1 130,00 g
Tuky210,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,35 g
Sodík 2,90 g
Sůl5,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jambajs jambajs

22. 7. 2011 20:07

Kadlíku díky za inspiraci,zavařuju manželovi hotovky a po vyzkoušení receptu mi připomíná "nezapomeň na vepřovku". Takže posílám bodík:-p:-p:yes:

retrakarka

20. 7. 2011 21:12

Kájo ÚŽASNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ:yes::yes::yes:

DANA HONAUEROVÁ

7. 7. 2011 15:40

:-Ksuper skvělé masíčko,nechala jsem se inspirovat a udělala to ze 3 kg ořezu a zbytku libové plece.je to skvělé nádherná konzistence-jen u nás ve spíži se to začalo ztrácet,chodí si tam členové rodiny a umyjí i skleničky ,myslí si,že to není k poznání.děkuji a s pozdravem dana

alibabanovakova

20. 3. 2011 03:20

Zkusila jsem a povedlo se - super.Jen příště nedám česnek jenom sůl,nějak mi to tam vadí. Použíla jsem 2 kg bůčku, seřízla kůži
uvařila ji zvlášt a pak i s vývarem zalila syrové maso -tím jsem si zajistila větší množství dobrého rosůlku. Díky za inspiraci.

Kadlik Kadlik

18. 3. 2011 13:37

Tak přiznám se, že jsem použil všechny sklínky, které jsem doma našel.... A víčka - typu - pasuje, tak tam půjde... Jenom je před použitím ještě vyvařím.... :-/ a doufám, že trvanlivost bude co nejdelší, páč nějaký domácí bacil způsobuje, že se už několik skleniček ztratilo....:-S

chocolate chocolate

18. 3. 2011 13:28

ifča:Tyto víčka jsou určené přímo na zavařování masa
http://www.hyperzbozi.cz/zbozi/v%ED%E8ko%20OMNIA%2...

ifča

18. 3. 2011 13:25

vypadá to super, jak dlouho vydrží konzervy? a kde je skladovat?a jak vypadají ta úžasná víčka?

Irrena Irrena

17. 3. 2011 10:42

Maso jsem udělala, ale nějak jsem to s tím česnekem a solí přehnala, no jo moje blbost:-8

anina

13. 3. 2011 13:45

Kadliku přičtení vašeho receptu jsem slintala a hned zítra jdu koupit maso a vyzkouším to. Díky za ispiraci už nevím co dělat k večeři a díky vašemu receptu mám o starost néně:-K

Irrena Irrena

11. 3. 2011 17:45

Kadlíku skvělé:yes::yes:Budu se muset pokusit tuhle dobrotu vyrobit, protože ty koupené konzervy se opravdu už jíst nedají:-(

Alexa

11. 3. 2011 17:38

Kadlíku, ty jsi génius!!! Nešlo by to lidi zorganizovat aby místo toho hulváta Pohlraicha / snad jsem to napsala dobře, já mu totiž nemohu přijít na jméno/ byl na primě s vařením náš Kadlík ??????

clupmi clupmi

10. 3. 2011 19:43

Já bych byl hodně opatrný, myslím, že jsi mohl otrávit psy?!?!:-O
Jinak samozřejmě plusový bodík už přistál a ukládám do oblíbených.

senky senky

2. 3. 2011 08:53

100% souhlas:yes::-Dtaky si zavařuji domácí masové konzervy,jen z pečeného masa,to milujeme:-*

Ludmila66

28. 2. 2011 13:31

:yes:Super recept bezvadně napsaný :-))Už jsme vyzkoušeli, zavařili, ochutnali...Velké nadšení :yes::yes:

Marsi Mesi

26. 2. 2011 01:02

Týýý jo, je půlnoc a mně kane slina na klávesnici:-p:-p:-O:-)):yes::yes:

1 5 6 7 8 9 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domaci masova konzerva domací masové konzervy domácí zavařované vepřové maso domácí vepřová konzerva zavařovaní masa domácí zavařování masa zavařování masa do plechovek domácí masové konzervy recept konzervy na zavařování domácí vepřovka zavařování do plechovek kadlikova vepřová konzerva zavařování do konzerv plechovky na zavařování masa plechovky na zavařování zavařování masa recepty vepřová konzerva zavařování konzerv domácí vepřové konzervy recept na masovou konzervu

Suroviny: maso vepřové, podbradek vepřový, kůže vepřová, česnek, sůl, pepř mletý, kmín celý

TopRecepty.cz

Kadlíkova masová konzerva

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5l9v