Dětská přesnídávka
Vyzkoušejte tento jednoduchý, voňavý recept a potěšte své děti či vnoučata dobrotou plnou vitamínů. Recept je variabilní, dávku můžete rozdělit na díly a do každého přidat jiné ovoce podle chuti. Přesnídávku můžete použít i do dětských kaší.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 550 kJ / 4 912 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,48 g |
Tuky | 17,69 g |
Vláknina | 131,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 185 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 102,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dětská přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GD5
Moje poznámka
Dětská přesnídávka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GD5
Nejnovější recepty
Jahodový džem s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Třešňovo-kakaový moučník
Přidáno před 17 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
Přidáno před 18 hodinami
Jahodový jogurt
Přidáno 13. 6. 2025 21:33
Lotus poháry s ovocem
Přidáno 13. 6. 2025 14:31
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno 13. 6. 2025 08:39
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kacaba10 před 24 minutami
Krkovička na česneku
Ostluzina před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Vladik. před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
káťa před 9 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 12 hodinami
Ostravská kapustnice
Kajkajak před 13 hodinami
Brambory s brynzou a smetanou
Ana_Kreb před 14 hodinami
Velikonoční hlavička
ivka315 před 15 hodinami
Zapečené žampiony s nivou
oligarda před 16 hodinami
Tématické fráze:
broskvova presnidavka,
presnidavka z broskvi,
jahodová přesnídávka,
jahodová přesnidávka recept,
jahodova presnidavka domaci,
jablečná přesnidávka,
domácí ovocná přesnídávka,
jablečná přesnídávka recept,
přesnídávka z broskví recept,
domácí přesnídávka z broskví,
broskvová přesnídávka recept,
domácí jahodová přesnídávka,
domaci presnidavka,
výroba dětských přesnídavek,
domácí švestková přesnídávka,
domácí výroba přesnídávky,
výroba přesnídávek,
domácí broskvová přesnídávka,
recept na detskou ovocnou presnidavku,
recept na domácí přesnídávku
Suroviny:
jablko,
voda,
pudink vanilkový,
cukr
Komentáře (40)
Pak nevím jak bys do nich vpravila ten pudink a ten se vařit má aspon dvě minuty, pouhou sterilizací ti přesnídávka nezhoustne, jablíčka neprojdou dostatečnou tepelnou úpravou a riskuješ, že se ti všechna přesnídávka zkazí, a ještě varem se ti odpaří voda a přesnídávka bude hustější.
Já bych to opravdu zvážila, ale raději bych se držela osvědčeného postupu. Ahojky a at se ti zadaří