Zavařené domácí klobásy na pozdní léto
Objevte lahůdku v každé sklenici s domácími klobásami. Každý kousíček je plný šťavnatého masa a bohatého koření, které je připravené k okamžitému užití nebo k přidání do vašich oblíbených jídel.
Postup přípravy
Krok 1: Sklenice i víčka dobře umyjeme a osušíme.
Krok 2: Čerstvě vyuzené klobásy, pokud jsou ještě ohebné, urovnáme natěsno do sklenic. Množství se liší podle toho, jak jsou velké a silné.
Přidáme 2-3 lžíce vody a uzavřeme víčkem. Krok 3: Sterilizujeme 45 minut na teplotu 90 °C. Druhý den to opakujeme, opět 45 minut na 90 °C.
Přidáme 2-3 lžíce vody a uzavřeme víčkem. Krok 3: Sterilizujeme 45 minut na teplotu 90 °C. Druhý den to opakujeme, opět 45 minut na 90 °C.
Zveřejněno 3. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené domácí klobásy na pozdní léto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEkw
Moje poznámka
Zavařené domácí klobásy na pozdní léto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEkw
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 3 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 6 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 7 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 17 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí houskový knedlík
Maestra před 16 minutami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 47 minutami
Čokoládové slzičky
malaneta před 1 hodinou
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 2 hodinami
Valašské frgály
Radimjumbo před 3 hodinami
Nejlepší bublanina
Radimjumbo před 3 hodinami
Bramborák s masovou směsí
lenka.s.r před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Mutsynka před 3 hodinami
Měkoučké vánoční perníčky
Hawisa před 4 hodinami
Tématické fráze:
zavařování klobás,
zavařovani klobasek do sklenic,
zavařování klobás do sklenic,
jak zavařit klobásy,
zavařování klobás do sklenic v troubě,
zavařování uzených klobás,
zavařování domacích klobas,
jak zavařit domácí klobásy,
zavařování uzených klobás do sklenic,
zavařené klobásky,
zavařování klobás v troubě,
zavařování domácích klobásek,
zavarovani klobasek,
zavařované klobasy,
domaci klobasy zavařovani,
jak zavařit klobasky,
jak zavarit uzene klobasy,
zavaření klobásek,
jak zavařovat klobásy,
jak zavařovat klobásky
Komentáře (15)
ďakujem
Děkuji,Vladimír
Jinak ale bodík za tuto nádheru