Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí roláda s bazalkou, mozzarellou a sušenými rajčaty

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

27. 3. 2011 10:07

Suroviny

Porce: 8 - 10 porcí.

Nutriční hodnoty

Energie4 893 kJ / 1 169 kcal
Bílkoviny62,70 g
Tuky60,54 g
Vláknina10,81 g
Cholesterol 206 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,83 g
Sacharidy43,94 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je můj vlastní - měla jsme chuť na nějakou lehčí formu kuřecí rolády a tak jsem udělala tuto. Roláda byla díky rajčatům a mozzarelle krásně šťavnatá a bazalka jí příjemně ovoněla.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jirholu jirholu

27. 3. 2011 12:35

Moc pěkný recept :-p, ukládám ;-) +1:yes:

alena.kyp alena.kyp

27. 3. 2011 12:07

Mirčo, postup i fotky, prostě paráda:-K:-)):yes::yes: určitě to bude i tak dobré:-p +bodík

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 3. 2011 11:25

:yes::yes:

Jana Pá

27. 3. 2011 11:21

Jako vždy:yes::-p a radu pro Elizu určitě použiji i u nás:-!:-D

Eliza Eliza

27. 3. 2011 11:19

Mirčo, to je určitě důležité...Moc děkuju za podrobnou odpověď. Musím se přiznat, že po zahuštění provářím těch 15-20 minut a dost. Teď to budu dělat podle tebe, to závěrečné táhnutí jsem nedělala. Jsem ráda, že jsem se tě konečně zeptala a šťávičky budou ještě lepší...;-)

isindy isindy

27. 3. 2011 10:53

Mirco, tohle je krása....fakt :yes: ukládám si :-p:-p+

mirca75 mirca75

27. 3. 2011 10:49

Elizo:-) ono je to vlastně součást, toho konečného prováření. Takže pokud šťávu zahustím, nechám jí pomalu provářet asi 15 min (dle množství), pak jí přecedím (my to tak máme raději) a nechám na nejmenším hořáčku ještě asi 5 - 10 min táhnout. Tím se začne tuk oddělovat od šťávy a dělá se tzv. glanc. Šťáva by neměla být moc hustá, jinak se tuk neoddělí;-).
K tomu, že to píšu jen já - asi to všichni berou u vaření, jako samozřejmou věc. Já to do receptů dopisuji, protože mi to přijde důležité. Jídlo tím získá tak nějak .... prostě glanc;-):-8.

Eliza Eliza

27. 3. 2011 10:41

Mirčo, děkuju... tak to asi nedělám...Jak dlouho to asi tak zhruba trvá, prosím?

mirca75 mirca75

27. 3. 2011 10:37

Děkuju za milé komentáře:-K.
Elizo:-), prostě se jen oddělí tuk od šťávy. Tuk je nahoře na povrchu a šťáva pod ním. Tím se dá i - pokud je tuku hodně - odebrat tuk z povrchu, aby nebyl pokrm při podávání, tolik tučný.

Eliza Eliza

27. 3. 2011 10:23

To je zase nádhera...:-p:yes: Mirčo, už dlouho se tě chci zeptat, protože vím, že jsi profík a nikde jinde, než u tvých receptů jsem se s tím nesetkala...
Vždycky píšeš "aby nám na povrch vystoupil tuk (glanc)"...Jak to poznám, chci říct, jak to vypadá, ten glanc?
Já vím, že se ptám asi blbě, ale prostě to nevím a chtěla bych mít ty šťávičky tak dokonalé, jako ty tvoje...

Pajaja

27. 3. 2011 10:22

Mirča a její roládičky! Krásné, ty jsi šikulka! Všechno doma mám, takže zítra vím, co vařit. . . ;-):yes: +2

maris maris

27. 3. 2011 10:21

mirečko - krása veliká;-):yes:+

spagetka spagetka

27. 3. 2011 10:12

Odhadla jsem správně kuchaře, teda kuchařinku:-D a mňám :-p:-p:yes::yes:
(Budu muset k očnímu, nemohla jsem najít bodíky:-O:-8, už je mám:-D)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: masové rolády rady a inspirace kuřecí roláda s mozzarelou kureci rolády rady a inspirace kuřecí rolka se sušenými rajčaty krůtí roláda se sušenými rajčaty kuřecí roláda s rajčaty krutí rolka s sušenými rajčaty kureci rolada kuřecí rolada s mozarelou kuřecí roláda s bazalkou kuřecí roladky se susenymi rajcaty kuřecí se sušenými rajčaty kuřecí roláda s mozzarellou kuřecí roláda plněná sušenými rajčaty roláda s mozzarelou recept jak se dělá kuřecí roláda kuřecí roláda se špenátem a mozzarelou krůtí roláda s mozzarelou kuřecí rolka se sušenýmy rajčaty kuřecí rolka s rajčaty

Suroviny: kuře, sůl, pepř bílý mletý, salám, bazalka čerstvá, rajče, česnek, sýr mozzarella, olej olivový, máslo, cibule, víno bílé suché, mouka hladká, vývar drůbeží

TopRecepty.cz

Kuřecí roláda s bazalkou, mozzarellou a sušenými rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MExG