Postup přípravy
Krok 1: Na sádle zpěníme cibulku, vložíme naporcované kuře, zalijeme vodou a podusíme. Až je maso měkké, tak jej vyjmeme a maso vykostíme.
Krok 2: Poté je nakrájíme na větší kousky a vložíme zpět do vývaru s cibulí.
Krok 3: Přidáme mletou papriku, sůl a ještě chvíli povaříme.
Krok 4: Pak zahustíme záklechtkou udělanou z vody a z hladké mouky. Podáváme s knedlíkem.
Zveřejněno 9. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1mZ
Moje poznámka
Kuře na paprice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1mZ
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 1 minutou
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šunková pěna
Radka310 před 2 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 30 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Tématické fráze:
kure na paprice,
kure na paprice recept,
nejlepší kuře na paprice,
kuře na paprice bez smetany,
recepty kuře na paprice,
kuře,
nejlepsi recept kure na paprice,
recepty kuře,
kuře na paprice s mlékem,
recept kuře na paprice,
recept na kuře na paprice,
na paprice,
maso na paprice,
kuřecí na paprice,
kuře na paprice se smetanou,
kuře na paprice recepty,
top recepty kuře na paprice,
kue na paprice,
kuřecí maso na paprice,
jak uvarit kure na paprice
Suroviny:
kuře,
paprika sušená sladká,
cibule,
voda,
mouka hladká,
sůl,
sádlo
Komentáře (14)
Dělám to stejně, paprika se krásně rozpustí a zaručeně nezhořkne