Zapečená krkovička z magazínu Albert

Vepřové maso Doba přípravy: 90 minut příprava 64 názorů

Vepřové maso Doba přípravy: 90 minut příprava 64 názorů

Suroviny 4 porce

4 plátky vepřové krkovičky
4-6 stroužků česneku
1 cibule
sůl
Marináda:
2 lžíce oleje
2 lžíce sójové omáčky
6 lžic kečupu
1 lžička medu
1 lžička sladké papriky
1/2 lžičky pepře
máslo na vymazání pekáče

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem.

  2. Pekáček vymažeme máslem a plátky masa do něj vložíme.

  3. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a poklademe jí maso.

  4. Marinádu uděláme z uvedených surovin a přilijeme 1/2 dl vody.

  5. Maso zalijeme marinádou a dáme do trouby, pečeme asi 1 hodinu při teplotě 180 stupňů.

Komentáře k receptu Zapečená krkovička z magazínu Albert

  • ivulinka ivulinka (autorka receptu)

    Pavli a Nadi, jsem ráda, že se vám recept líbí. Když nevím, co uvařit, ráda sáhnu po tomto receptě, je to příjemná změna a děkuji vám oběma:-K

    Odpovědět

  • Nadja Nadja

    U nás se marináda ujala; sice jsem si ji trochu poupravila, ale je výborná. Tak na Nový rok byla krkovička, v pátek jsem s touto marinádou dělala kuřecí stehna a dnes tresku. <3

    Odpovědět

  • mimosa mimosa

    Je to opravdu moc dobré,dávám boda i fotku

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka (autorka receptu)

    Nadja: Nadi, děkuji, moc mě těší:-K

    Odpovědět

  • Nadja Nadja

    Na Nový rok mám vždy přichystané vepřové, tak jsem 29.12. udělala vepřové kostky na kmíně s rýží a dnes jsem vzala krkovičku. Hledala jsem nějaký nevšední recept, a narazila jsem na tento. Vsadila jsem na něj a udělala jsem dobře - všem moc chutnalo. Měla jsem 4 plátky a byli jsme jen tři, ten čtvrtý plátek snědl Petr ještě k večeři a prý musím udělat znovu. <3<3<3

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka (autorka receptu)

    cathleen: to mě těší:-K:-*

    Odpovědět

  • cathleen cathleen (moderátorka)

    Včera jsme pekli 4 plátky v remosce (bez naklepávání masa) - opravdu výborné, díky:-K

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka (autorka receptu)

    Iva159: já vím, je to výborné. Děkuji za komentář:-K

    Odpovědět

  • Iva159 Iva159

    Výborný, mohu vřele doporučit :-8:yes:

    Odpovědět

  • Denisa Denisa(neregistrovaná)

    Peče se to prosím přiklopené? Vypadá to luxusně!<3

    Odpovědět

  • Moravák Moravák(neregistrovaný)

    Koukám že krkovička z trouby a tento recept jsou docela shodné, ale jinak perfektní recept taky jsem ho zkoušel a můj syn ho označil za "luxusní" :yes:

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka (autorka receptu)

    martiline: jsem ráda, že se recept u vás těší velké oblibě. U nás to bylo k obědu včera.
    Děkuji za pochvalu receptu:-K

    Odpovědět

  • martiline martiline

    :-) Dělala jsem už několikrát, dnes je krkovička v troubě také. Už se těším, vždy jsme si pochutnali. Dnes jako příloha vařený brambor a zelené fazolky na slanince. :-) <3 Díky za recept. :yes:

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka (autorka receptu)

    Romario: to je milá pochvala, děkuji:-K

    Odpovědět

  • Romario Romario

    opět jsem se nespletla ve výběru receptu od dobré kuchařky:-). Díky za inspiraci, přikládám foto, bodík už byl:yes:

    Odpovědět

Předchozí 1 2 3 4 5

Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty