Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená krkovička z magazínu Albert

Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji upéct třeba s česnekem a medovou marinádou.

Hodnocení receptu je 5,0 (112×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

24. 4. 2011 10:18

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 110 kJ / 504 kcal
Bílkoviny7,01 g
Tuky22,71 g
Vláknina10,61 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,30 g
Sacharidy65,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ivulinka ivulinka

6. 1. 2023 23:25

Michal_amater: děkuji za komentář, cibulí nic nezkazíte;-)

Michal_amater

6. 1. 2023 23:19

Mám rád jednoduché recepty, vyzkoušeno a chutné. Fotku jsem přidal, do oblíbených receptů uloženo. Příště dám více cibule.

Marie Svarcova

7. 8. 2022 07:38

:-)<3:yes::yes: Pěkný recept i provedení - krásné foto :-K

ivulinka ivulinka

6. 1. 2019 21:49

Pavli a Nadi, jsem ráda, že se vám recept líbí. Když nevím, co uvařit, ráda sáhnu po tomto receptě, je to příjemná změna a děkuji vám oběma:-K

Nadja Nadja

6. 1. 2019 21:11

U nás se marináda ujala; sice jsem si ji trochu poupravila, ale je výborná. Tak na Nový rok byla krkovička, v pátek jsem s touto marinádou dělala kuřecí stehna a dnes tresku. <3

mimosa mimosa

6. 1. 2019 12:58

Je to opravdu moc dobré,dávám boda i fotku

ivulinka ivulinka

1. 1. 2019 20:59

Nadja: Nadi, děkuji, moc mě těší:-K

Nadja Nadja

1. 1. 2019 20:44

Na Nový rok mám vždy přichystané vepřové, tak jsem 29.12. udělala vepřové kostky na kmíně s rýží a dnes jsem vzala krkovičku. Hledala jsem nějaký nevšední recept, a narazila jsem na tento. Vsadila jsem na něj a udělala jsem dobře - všem moc chutnalo. Měla jsem 4 plátky a byli jsme jen tři, ten čtvrtý plátek snědl Petr ještě k večeři a prý musím udělat znovu. <3<3<3

ivulinka ivulinka

12. 6. 2018 09:44

cathleen: to mě těší:-K:-*

cathleen cathleen (moderátorka)

12. 6. 2018 09:29

Včera jsme pekli 4 plátky v remosce (bez naklepávání masa) - opravdu výborné, díky:-K

ivulinka ivulinka

7. 1. 2018 21:26

Iva159: já vím, je to výborné. Děkuji za komentář:-K

Iva159

6. 1. 2018 19:59

Výborný, mohu vřele doporučit :-8:yes:

Denisa

28. 7. 2017 11:12

Peče se to prosím přiklopené? Vypadá to luxusně!<3

Moravák

3. 1. 2017 15:43

Koukám že krkovička z trouby a tento recept jsou docela shodné, ale jinak perfektní recept taky jsem ho zkoušel a můj syn ho označil za "luxusní" :yes:

ivulinka ivulinka

14. 8. 2016 12:40

martiline: jsem ráda, že se recept u vás těší velké oblibě. U nás to bylo k obědu včera.
Děkuji za pochvalu receptu:-K

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Zapečená krkovička z magazínu Albert

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zwjv