Zapečená krkovička z magazínu Albert

ivulinka Kuchařka: ivulinka

Doba přípravy: 1,5 hod. 4 porce Vepřové maso 64 názorů

Suroviny

4 plátky vepřové krkovičky
4-6 stroužků česneku
1 cibule
sůl
marináda:
2 lžíce oleje
2 lžíce sojové omáčky
6 lžic kečupu
1 lžička medu
1 lžička sladké papriky
1/2 lžičky pepře
máslo na vymazání pekáče
Recept si zatím oblíbilo 102 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem.

  2. Pekáček vymažeme máslem a plátky masa do něj vložíme.

  3. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a poklademe jí maso.

  4. Marinádu uděláme z uvedených surovin a přilijeme 1/2 dl vody.

  5. Maso zalijeme marinádou a dáme do trouby, pečeme asi 1 hodinu při teplotě 180 stupňů.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 455 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečená krkovička z magazínu Albert

  • ivulinka ivulinka(autorka receptu)

    Pavli a Nadi, jsem ráda, že se vám recept líbí. Když nevím, co uvařit, ráda sáhnu po tomto receptě, je to příjemná změna a děkuji vám oběma:-K

    Odpovědět

  • Nadja Nadja

    U nás se marináda ujala; sice jsem si ji trochu poupravila, ale je výborná. Tak na Nový rok byla krkovička, v pátek jsem s touto marinádou dělala kuřecí stehna a dnes tresku. <3

    Odpovědět

  • mimosa mimosa

    Je to opravdu moc dobré,dávám boda i fotku

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(autorka receptu)

    Nadja: Nadi, děkuji, moc mě těší:-K

    Odpovědět

  • Nadja Nadja

    Na Nový rok mám vždy přichystané vepřové, tak jsem 29.12. udělala vepřové kostky na kmíně s rýží a dnes jsem vzala krkovičku. Hledala jsem nějaký nevšední recept, a narazila jsem na tento. Vsadila jsem na něj a udělala jsem dobře - všem moc chutnalo. Měla jsem 4 plátky a byli jsme jen tři, ten čtvrtý plátek snědl Petr ještě k večeři a prý musím udělat znovu. <3<3<3

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(autorka receptu)

    cathleen: to mě těší:-K:-*

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Včera jsme pekli 4 plátky v remosce (bez naklepávání masa) - opravdu výborné, díky:-K

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(autorka receptu)

    Iva159: já vím, je to výborné. Děkuji za komentář:-K

    Odpovědět

  • Iva159 Iva159

    Výborný, mohu vřele doporučit :-8:yes:

    Odpovědět

  • Denisa Denisa(neregistrovaná)

    Peče se to prosím přiklopené? Vypadá to luxusně!<3

    Odpovědět

  • Moravák Moravák(neregistrovaný)

    Koukám že krkovička z trouby a tento recept jsou docela shodné, ale jinak perfektní recept taky jsem ho zkoušel a můj syn ho označil za "luxusní" :yes:

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(autorka receptu)

    martiline: jsem ráda, že se recept u vás těší velké oblibě. U nás to bylo k obědu včera.
    Děkuji za pochvalu receptu:-K

    Odpovědět

  • martiline martiline

    :-) Dělala jsem už několikrát, dnes je krkovička v troubě také. Už se těším, vždy jsme si pochutnali. Dnes jako příloha vařený brambor a zelené fazolky na slanince. :-) <3 Díky za recept. :yes:

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(autorka receptu)

    Romario: to je milá pochvala, děkuji:-K

    Odpovědět

  • Romario Romario

    opět jsem se nespletla ve výběru receptu od dobré kuchařky:-). Díky za inspiraci, přikládám foto, bodík už byl:yes:

    Odpovědět

1 2 3 4 5

Tématické fráze: zapečená krkovice albert recepty z časopisů zapečená krkovička recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s magazín albert recepty albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty albert magazín recepty recept na zapečenou krkovici

Zapomněl/a jsem heslo