Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená krkovička z magazínu Albert

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min příprava)

24. 4. 2011 10:18

Suroviny

Porce: 4 porce

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 856 kJ / 444 kcal
Bílkoviny4,76 g
Tuky22,57 g
Vláknina2,58 g
Cholesterol0 mg
Sodík2 617 mg
Sůl6,30 g
Sacharidy54,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

ivulinka

6. 1. 2019 21:49

Pavli a Nadi, jsem ráda, že se vám recept líbí. Když nevím, co uvařit, ráda sáhnu po tomto receptě, je to příjemná změna a děkuji vám oběma:-K

Nadja

6. 1. 2019 21:11

U nás se marináda ujala; sice jsem si ji trochu poupravila, ale je výborná. Tak na Nový rok byla krkovička, v pátek jsem s touto marinádou dělala kuřecí stehna a dnes tresku. <3

mimosa

6. 1. 2019 12:58

Je to opravdu moc dobré,dávám boda i fotku

ivulinka

1. 1. 2019 20:59

Nadja: Nadi, děkuji, moc mě těší:-K

Nadja

1. 1. 2019 20:44

Na Nový rok mám vždy přichystané vepřové, tak jsem 29.12. udělala vepřové kostky na kmíně s rýží a dnes jsem vzala krkovičku. Hledala jsem nějaký nevšední recept, a narazila jsem na tento. Vsadila jsem na něj a udělala jsem dobře - všem moc chutnalo. Měla jsem 4 plátky a byli jsme jen tři, ten čtvrtý plátek snědl Petr ještě k večeři a prý musím udělat znovu. <3<3<3

ivulinka

12. 6. 2018 09:44

cathleen: to mě těší:-K:-*

cathleen

12. 6. 2018 09:29

Včera jsme pekli 4 plátky v remosce (bez naklepávání masa) - opravdu výborné, díky:-K

ivulinka

7. 1. 2018 21:26

Iva159: já vím, je to výborné. Děkuji za komentář:-K

Iva159

6. 1. 2018 19:59

Výborný, mohu vřele doporučit :-8:yes:

Denisa

28. 7. 2017 11:12

Peče se to prosím přiklopené? Vypadá to luxusně!<3

Moravák

3. 1. 2017 15:43

Koukám že krkovička z trouby a tento recept jsou docela shodné, ale jinak perfektní recept taky jsem ho zkoušel a můj syn ho označil za "luxusní" :yes:

ivulinka

14. 8. 2016 12:40

martiline: jsem ráda, že se recept u vás těší velké oblibě. U nás to bylo k obědu včera.
Děkuji za pochvalu receptu:-K

martiline

14. 8. 2016 11:08

:-) Dělala jsem už několikrát, dnes je krkovička v troubě také. Už se těším, vždy jsme si pochutnali. Dnes jako příloha vařený brambor a zelené fazolky na slanince. :-) <3 Díky za recept. :yes:

ivulinka

2. 8. 2016 17:20

Romario: to je milá pochvala, děkuji:-K

Romario

31. 7. 2016 22:26

opět jsem se nespletla ve výběru receptu od dobré kuchařky:-). Díky za inspiraci, přikládám foto, bodík už byl:yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečená krkovice zapečená krkovička albert recepty z časopisů recepty z časopisu albert albert magazín albert recepty recepty zapečená krkovička s recepty albert magazín albert časopis albert únor krkovička podle albertu časopis albert recepty recepty z krkovice albert magazín únor albert magazín od 1. 10. časopis albert březen albert magazín recepty časopis albert najít recept na zapečenou krkovici albert kuchařka recepty

Suroviny: krkovice vepřová, česnek, cibule, sůl, olej, omáčka sojová, kečup sladký, med, paprika sušená sladká, pepř, máslo

TopRecepty.cz

Zapečená krkovička z magazínu Albert

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Zwjv