Provensálská krkovice s cuketou a žampiony
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 1 052 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,32 g |
Tuky | 12,99 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 18,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 5. 2011 09:45
3. 5. 2011 09:43
krkovička byla opravdu moc dobrá, mně stačila jen s tou zeleninou, děti si daly nové brambory a všichni jsme byli spokojení
3. 5. 2011 08:01
3. 5. 2011 07:18
3. 5. 2011 07:14
3. 5. 2011 06:39
3. 5. 2011 05:59
2. 5. 2011 21:19
2. 5. 2011 20:45
2. 5. 2011 20:16
2. 5. 2011 18:39
2. 5. 2011 18:39
2. 5. 2011 18:15
hmm,jak tak koukám na ty ingredince,bude to dost dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 22 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 20 minutami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 40 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 1 hodinou
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 2 hodinami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 4 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 4 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 4 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 13 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Polévka jako součást hlavního chodu i samostatné jídlo: Jaký druh máte nejraději?
Další recepty
Tématické fráze: krkovice s cuketou krkovice recepty recepty s cuketou krkovička s cuketou veprova krkovice s cuketou krkovice se žampiony žampiony recepty krkovice s žampiony provensálská kuchařka provensálská zelenina recepty krkovice krkovice recepty z žampionů vepřové maso se žampiony a cuketou provensálská vepřová krkovička krkovice na provensalskem koreni vepřová krkovice se žampiony krkovice cuketa recept provensálské koření recepty co s cuketou
Suroviny: krkovice vepřová, vejce, hořčice kremžská, česnek, olej olivový, sůl, cuketa, žampióny, koření provensálské, bazalka čerstvá
Provensálská krkovice s cuketou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AQv1
13 názorů