Kuřecí nudličky po Sečuánsku
Provoňte vaši kuchyň Asií a připravte si rychlou a jednoduchou směs s kuřecím masem se zeleninou, bambusovými výhonky, štiplavě pikantní zásluhou chilli papričky. Pokud jako přílohu zvolíte rýži, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 974 kJ / 711 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 123,98 g | 
| Tuky | 5,83 g | 
| Vláknina | 12,45 g | 
| Cholesterol | 275 mg | 
| Sodík | 2,99 g | 
| Sůl | 7,10 g | 
| Sacharidy | 37,10 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Kuřecí nudličky po Sečuánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVgD
Moje poznámka
					 
				
Kuřecí nudličky po Sečuánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qVgD
Nejnovější recepty
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 17 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 56 minutami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 2 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 2 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 4 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 4 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 5 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 5 hodinami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 5 hodinami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 5 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kuřecí maso po sečuansku, 
						
						
							kuře po sečuánsku, 
						
						
							kuřecí směs po sečuánsku, 
						
						
							veprove nudlicky po secuansku, 
						
						
							kuře po sečuánsku recept, 
						
						
							kachna po sečuansku, 
						
						
							kachna po sečuánsku recept, 
						
						
							kureci nudlicky, 
						
						
							po sečuánsku, 
						
						
							kuřecí prsa po sečuánsku, 
						
						
							směs po sečuánsku, 
						
						
							recept kachna po secuansku, 
						
						
							krůtí nudličky po sečuánsku, 
						
						
							kureci kousky po secuansku, 
						
						
							maso po sečuánsku, 
						
						
							vepřové maso po sečuánsku, 
						
						
							krůtí po sečuánsku, 
						
						
							kachní prsa po sečuánsku, 
						
						
							kruti maso po sečuansku, 
						
						
							kuřecí nudličky recepty
						
					
						Suroviny:
						
							prsa kuřecí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							paprika čerstvá zelená, 
						
						
							bylinky, 
						
						
							cukr, 
						
						
							rajče, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							česnek, 
						
						
							bambusové výhonky, 
						
						
							chilli paprika čerstvá
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (18)
Zrejme moja informácia pochádza z iného zdroja. Kedze poznám celkom dobre (ako zákazník) dvoch majitelov cínskych restaurácií, predtým, nez som zacal hladat secuánske korenie, tak som sa radil s nimi. Obidvaja mi nezáväzne na seba povedali to, co som napísal. Kazdý z nich je z inej oblasti Cíny, ale informáciu mi podali rovnakú.
Uznávam, ze tá informácia je odlisná od Vasej, ale to je tak, ako jeden môj kolega tvrdí, ze ked navstívil Madarsko, vzdy jedol gulás a vzdy bol stiplavý. Ja som urcité obdobie chodieval do Madarska 2 a viackrát do mesiaca a kedze zboznujem gulás, tak som ho vzdy jedol. Nebol stiplavý ani raz.
Chili v jedlách s názvom "secuánsky" (-a,-e) neexistuje.
Prerazilo by totizto chut tohoto typického korenia a potom by to bolo mozno mexické alebo thajské atd. V európskych cínskych restauráciách je velkou zriedkavostou stretnút sa s týmto korením v nejakom jedle.
Dôvody sú minimálne 2:
a) pôvod Cínanov a teda kuchyne, ktorú ponúkajú
b) cena korenia
http://www.toprecepty.cz/recept/18867-secuanske-ku...
Ja nekritizujem tvoj recept ktory je velmi dobry ale secuanska kuchyna je najstiplavejsia z cinskej kuchyne , takze ked tam pojdes nabuduce do tej restauracie opytat sa toho cinana aby ti spravil naozajstne secuanske kura nie ceske - secuanske .A budes tam mat chilli 10
Ja som pridal originalnu verziu neprisposobenu na europske 'jemne chute
www.toprecepty.cz/recept/18867-secuanske-kure-kung-pao/